Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2012, 14:20   #1
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erzincan (Gendime Pilavı)




Erzincan (Gendime Pilavı)



MALZEMESİ:

1′er su bardağı nohut ve buğday
3 soğan
katıyağ
100 gr kavurma
su
tuz

YAPILIŞI:

Nohutu bir gece öncesinden ıslatın Buğday ve nohutu üzerlerini 2 parmak aşacak kadar su ile bir taşım kaynatın Kısık ateşte 15 dk pişirip suyunu süzdürün Kızgın yağda doğranmış soğanları ve kavurmayı soğanlar pembeleşinceye kadar kavurup buğday ve nohutun üzerine boşaltın 2 bardak su koyup bir taşım kaynatın ve tuzunu ayarlayın Suyunu çekinceye kadar pişirin Tavada biraz yağ kızdırıp pilavın üzerine gezdirin

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver