IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 22 Temmuz 2012, 14:20   #1
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erzincan (Gendime Pilavı)




Erzincan (Gendime Pilavı)



MALZEMESİ:

1′er su bardağı nohut ve buğday
3 soğan
katıyağ
100 gr kavurma
su
tuz

YAPILIŞI:

Nohutu bir gece öncesinden ıslatın Buğday ve nohutu üzerlerini 2 parmak aşacak kadar su ile bir taşım kaynatın Kısık ateşte 15 dk pişirip suyunu süzdürün Kızgın yağda doğranmış soğanları ve kavurmayı soğanlar pembeleşinceye kadar kavurup buğday ve nohutun üzerine boşaltın 2 bardak su koyup bir taşım kaynatın ve tuzunu ayarlayın Suyunu çekinceye kadar pişirin Tavada biraz yağ kızdırıp pilavın üzerine gezdirin

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erzincan, gendime, pilavı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gendime çorbası (gümüşhane) Sır Yöresel Yemekler 0 30 Ekim 2010 17:41
Yunan Pilavı YapraK Makarnalar Pilavlar 0 26 Aralık 2009 13:43
Yaz Pilavı YapraK Makarnalar Pilavlar 0 26 Eylül 2009 19:43
Hint Pilavı YapraK Makarnalar Pilavlar 0 26 Eylül 2009 19:37
Çin Pilavı YapraK Makarnalar Pilavlar 0 12 Nisan 2009 17:51