IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 26 Eylül 2009, 19:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hint Pilavı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hint Pilavı - Malzemeler - İçindekiler
2 su bardağı pirinç
3 çorba kaşığı yağ
1 çimdik toz şeker
1 çorba kaşığı gül suyu
1 adet karanfil
1 çimdik tarçın
1 çorba kaşığı badem içi
1 çorba kaşığı kuş üzümü
1 fincan süt
1 tatlı kaşığı safran
Karabiber
Tuz

Hint Pilavı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Bir toprak tencerede yağı eritin. Yıkanmış pirinci kavurun. Bir fincan sütle safranı eritin. Gül suyu, tarçın, karanfil, tuz, karabiber, toz şekeri karıştırıp pirincin üzerine dökün. Hafif ateşte pişirin. Öte yandan badem içlerinin kabuklarını çıkarın ve iyice doğrayın. Üzümle birlikte demlenmiş pilava katın. Pilavı şöyle bir karıştrıp servis tabağına alın

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hint, pilavi, pilavı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hint Mutfağı: Hint Sütlacı AngeL Dünya Mutfakları 0 05 Ekim 2014 22:20
Hint Mutfağı: Biryani Ka Chacoal (Biryani Pilavı) Tarifi AngeL Dünya Mutfakları 0 05 Ekim 2014 22:18
Hint Mutfağı: Gajjar Ka Halwa (Hint Mutfağı) Tarifi AngeL Dünya Mutfakları 0 05 Ekim 2014 22:12
Hint Felsefesi oneofgirl Felsefe 0 16 Ağustos 2013 16:38
Hint Kınası ile Dövme Yapımı, Hint Kınası Dövme Modelleri Violent Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 15 Haziran 2012 23:00