Konu: Kuzu Kapama
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2012, 18:05   #1
Çevrimdışı
diShy Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kuzu Kapama




Malzemeler

5-6 dilim kuzu kol (veya but)

1 adet kuru soğan

1 çay kaşığı kekik

Yarım limon suyu

Tuz

Kuzu Kapama tarifi

Parçalara ayrılmış kuzu kol tepsinin içine alınır. Yarım limonun suyuna kekik ve tuz atılıp karıştırılır. Bu karışım ile etler ovulur. Tepsinin bir kenarına 4′e bölünmüş soğan yerleştirilip alüminyum folyo ile tepsinin ağzı kapatılır. Su ilave edilmeden 180° fırında yaklaşık 1,5 saat pişirilir.

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan