IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 06 Eylül 2012, 18:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kuzu Kapama




Malzemeler

5-6 dilim kuzu kol (veya but)

1 adet kuru soğan

1 çay kaşığı kekik

Yarım limon suyu

Tuz

Kuzu Kapama tarifi

Parçalara ayrılmış kuzu kol tepsinin içine alınır. Yarım limonun suyuna kekik ve tuz atılıp karıştırılır. Bu karışım ile etler ovulur. Tepsinin bir kenarına 4′e bölünmüş soğan yerleştirilip alüminyum folyo ile tepsinin ağzı kapatılır. Su ilave edilmeden 180° fırında yaklaşık 1,5 saat pişirilir.

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kapama, kuzu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kıvırcıklı Kuzu Kapama (4 Kişilik) AnqeL Et Yemekleri 0 01 Kasım 2011 11:22
Kuzu İncik Kapama YapraK Et Yemekleri 0 15 Şubat 2010 22:15
Damla Sakızlı Kuzu İncik Kapama YapraK Et Yemekleri 0 02 Şubat 2010 03:40