Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2012, 18:10   #1
Çevrimdışı
diShy Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşamel Salçalı Pirzola




Malzemeler

* 10 adet kuzu veya koyun pirzola

* 2 kaşık margarin

* 3 kaşık un

* 1,5 su bardağı süt

* 2 yumurta

* 1 Çorba kaşığı rende kaşar peyniri

* Tuz ve karabiber

* 1 Su bardağı zeytinyağ ve ayçiçek yağı(Kızartma için.)


Beşamel Salçalı Pirzola Tarifi

BEŞAMEL SALÇASI: Margarin ile un hafif pembe kavrulur.Süt konarak koyu muhallebi gibi pişirilir.Ilınınca yumurtalar kırılır.Tuz ve rende kaşar peyniri karıştırılır.

Pirzolalara tuz ve karabiber serpilir.Yağda kızartılarak pişirilir.Fazla yağı çekmesi için kağıt üzerine çıkarılır.

Sonra pirzolaların iki tarafı,hazırlanan beşamel salçasına batırılıp yağda pembe olarak kızartılır.

Saplara yaldız kağıt veya püsküllü kağıt sarılıp süslenir.

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan