06 Eylül 2012, 18:10 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Beşamel Salçalı Pirzola Malzemeler * 10 adet kuzu veya koyun pirzola * 2 kaşık margarin * 3 kaşık un * 1,5 su bardağı süt * 2 yumurta * 1 Çorba kaşığı rende kaşar peyniri * Tuz ve karabiber * 1 Su bardağı zeytinyağ ve ayçiçek yağı(Kızartma için.) Beşamel Salçalı Pirzola Tarifi BEŞAMEL SALÇASI: Margarin ile un hafif pembe kavrulur.Süt konarak koyu muhallebi gibi pişirilir.Ilınınca yumurtalar kırılır.Tuz ve rende kaşar peyniri karıştırılır. Pirzolalara tuz ve karabiber serpilir.Yağda kızartılarak pişirilir.Fazla yağı çekmesi için kağıt üzerine çıkarılır. Sonra pirzolaların iki tarafı,hazırlanan beşamel salçasına batırılıp yağda pembe olarak kızartılır. Saplara yaldız kağıt veya püsküllü kağıt sarılıp süslenir.
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє , σmurgαlí durusα vє αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. | |
|
Etiketler |
beşamel, pirzola, salçalı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Salçalı Ev Makarnası | Burce | Makarnalar Pilavlar | 0 | 13 Mayıs 2012 22:41 |
Salçalı Uskumru | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:20 |
Salçalı köfte (karaman) | Sır | Yöresel Yemekler | 1 | 22 Ocak 2011 23:22 |
Salçalı hibeş (antalya) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 13:00 |
Salçalı Terbiye | YapraK | Soslar | 0 | 28 Eylül 2009 16:11 |