22 Mart 2012, 15:20 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Salçalı Uskumru MALZEMELER
HAZIRLANIŞI Balıkları temizleyin, yıkayıp tuzladıktan sonra fırın tepsisine dizin. Sebzeleri ayıklayın, yıkayıp, iri parçalar halinde doğrayın, tuz, biber, tereyağ, su ve defne yapraklarını ilave edin. Orta hararetli ateşte sebzeler pişinceye dek kaynatın, ince delikli bir süzgeçten geçirip, balıkların üzerine boşaltın. Maydanozu kıyıp, üzerlerine serpin. Her bir balığın üzerine yarım limon dilimi koyun. Orta hararetli fırında 40-45 dakika kadar pişirip, servis yapın. | |
|
Etiketler |
salçalı, uskumru |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aioli Soslu Uskumru (5 Kişilik) | Sevda | Deniz Ürünleri | 3 | 04 Mart 2012 20:22 |
Salçalı hibeş (antalya) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 13:00 |
Salçalı Terbiye | YapraK | Soslar | 0 | 28 Eylül 2009 16:11 |