Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2012, 17:41   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Valensiya Karidesi




  • 10 adet jumbo karides
  • 10 adet midye
  • 1 adet soğan (yemeklik doğranmış)
  • 2 diş sarımsak (ince dilimlenmiş)
  • 1\2 çay bardağı beyaz şarap
  • 5 adet domates (rendelenmiş)
  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • 1 çorba kaşığı maydanoz(doğranmış)


    Tarifin Hazırlanışı

    • Karides ve midyeleri bol suyla yıkayın ve karideslerin kabuklarını temizleyerek tuz ve karabiberle lezzetlendirin.
    • Zeytinyağında karidesleri 2 dakika soteleyin ve kenara alın.
    • Aynı tavada soğan ve sarımsağı soteleyerek biber salçasını ilave edin ve 2 dakika daha pişirin.
    • Domates ve şarabı ekleyerek yüksek ateşte 3 dakika pişirin.
    • Kısık ateşe alarak karides, midye ve maydanozları ilave ederek kısık ateşte midyeler açılıncaya kadar pişirin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan