Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2013, 20:32   #1
Çevrimdışı
Violent
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kamkat Meyvesi Reçeli




Kamkat Meyvesi Reçeli Nasıl Yapılır


Kamkat meyvesini bilenler için harika bir reçel tarifi hazırladık beğeneceğinizi umduğumuz bu reçel tarifini mutlaka denemenizi öneriyorum inanın lezzetine bayılacaksınız.

Kamkat Reçeli İçin Gerekli Malzemeler

-300 gr. Kahverengi Seker
-1/2 Limonun suyu
-1 CK Kakule – Kardamom
-500 gr Kamkat
-1 YK rendelenmis Zencefil

Kamkat Reçeli Yapılışı
Kolay gibi görünen reçel tarifi biraz uzun sürüyor bayanlar bunun nedneni ise meyvelerin küçük olması ve içerisinde bulunan çekirdeklerinin iri olmasıdır.Reçel yapımına ilk önce Kamkat meyvelerini yıkayarak başlıyoruz.Güzelce yıkadığınız meyvelerin içersindeki çekirdeklerini ve dilediğiniz büyüklükte doğrayın.

Daha sonra ayrı bir kapta kahverengi şeker ile 1 saate yakın bekletin ara sıra karıştırmanız gerekiyor.Bir saat beklettikten sonra derin bir tencerenin içerisine limon suyu zencefil ile kakule katın bir saat hafif ateşte karıştırarak pişirin.1 Saat sonrasında altını kapatın biraz ılıdıktan sonra kavnoza koyun kapağını sıkıca kapatın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet