Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2013, 10:18   #2
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 'Dershaneler olmasa oğlum yaşayacaktı'

Bu olaya zamanında herkes gibi, ben de üzülmüştüm. Gencecik bir insanın hayatına kıyması, bir annenin bu borç yüzünden hapse girmesi tabii ki çok üzücüydü ama şu an bu kadının bu cümleleri kurmasının tek bir sebebi var. Yoksul ve mağdur avını seven Başbakan'ın etkisi. Evlat acısı hiçbir maddi-manevi şeyle kıyaslanamayacak kadar derin bir acıdır ama bu sitemin baş kahramanı Tayyar değilse, ben de bir şey bilmiyorum. Ölü üzerinden edebiyat yapmayı da moda haline getirdi bu aralar, Ahmet Kaya'yla başladı, şimdi de genç bir çocuğun ölümünden dershanelerin kapatılmasına destek mi arıyor? Bu kadar vicdansız bir adam işte. Başbakan senin oğlunun yasını mı tuttu sanıyorsun teyzem? Bu kadar düşünüyordu madem, zamanında el atsaydı olaya ama yok işte. Ailenin acısına hiçbir şey demiyorum ama bu acıyı bu şekilde kullandırtmaları da en az çocuklarını kaybetmeleri kadar acı. Dershaneler kapatılınca o paralar işsizlik için harcanacak öyle mi? Teyzeme güzel ezberletmişler her şeyi ama o paralar ceplere öyle bir dağılacak ki, ondan sonra 10 bin kişilik bir atama yapacaklar ülkede milyonlarca işsiz varken, çıkıp diyecek ki bu adam '' Biiiiz işsiiizliğiii bitiiiirdiiiik '' sonrası malum, hülooğ. Geçmiş ola.

1
Violent bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver