Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2014, 21:21   #1
Çevrimdışı
Rhytia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kabak beğendi




Malzemeler
4 adet kabak
2 yemek kaşığı tereyağı
½ su bardağı un
1 su bardağı süt
1 çay bardağı kaşar rendesi
Tuz
Et yemeği için:
½ kg. kuşbaşı hindi but
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
2 bardak su
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı:
Kuşbaşı hindi etlerini yıkayıp süzün, bir tencereye alıp suyunu bırakıp tekrar çekinceye kadar pişirin. Suyunu çekince kıyılmış soğan, salça, tuz ve karabiberini ekleyin, üzerini örtecek kadar kaynar suyu ilave edip etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Kabakları kazıyın. Yıkadıktan sonra rendeleyin, bir tencereye alıp suyunu çekinceye kadar pişirin. Diğer tarafta tereyağını kızdırın. Unu ilave edip kavurun. Kaynar sütü ve kabakları ilave edin. Sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin, ateşten aldıktan sonra kaşar rendesini ekleyin ve karıştırın. Servis tabağına beğendiyi boşaltın. Üzerine pişirdiğiniz eti yayıp servis yapın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet