IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2014, 21:21   #1
Çevrimdışı
Kabak beğendi


-- Sponsor Baglantı --


Malzemeler
4 adet kabak
2 yemek kaşığı tereyağı
½ su bardağı un
1 su bardağı süt
1 çay bardağı kaşar rendesi
Tuz
Et yemeği için:
½ kg. kuşbaşı hindi but
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
2 bardak su
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı:
Kuşbaşı hindi etlerini yıkayıp süzün, bir tencereye alıp suyunu bırakıp tekrar çekinceye kadar pişirin. Suyunu çekince kıyılmış soğan, salça, tuz ve karabiberini ekleyin, üzerini örtecek kadar kaynar suyu ilave edip etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Kabakları kazıyın. Yıkadıktan sonra rendeleyin, bir tencereye alıp suyunu çekinceye kadar pişirin. Diğer tarafta tereyağını kızdırın. Unu ilave edip kavurun. Kaynar sütü ve kabakları ilave edin. Sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin, ateşten aldıktan sonra kaşar rendesini ekleyin ve karıştırın. Servis tabağına beğendiyi boşaltın. Üzerine pişirdiğiniz eti yayıp servis yapın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
4 adet kabak
2 yemek kaşığı tereyağı
½ su bardağı un
1 su bardağı süt
1 çay bardağı kaşar rendesi
Tuz
Et yemeği için:
½ kg. kuşbaşı hindi but
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
2 bardak su
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı:
Kuşbaşı hindi etlerini yıkayıp süzün, bir tencereye alıp suyunu bırakıp tekrar çekinceye kadar pişirin. Suyunu çekince kıyılmış soğan, salça, tuz ve karabiberini ekleyin, üzerini örtecek kadar kaynar suyu ilave edip etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Kabakları kazıyın. Yıkadıktan sonra rendeleyin, bir tencereye alıp suyunu çekinceye kadar pişirin. Diğer tarafta tereyağını kızdırın. Unu ilave edip kavurun. Kaynar sütü ve kabakları ilave edin. Sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin, ateşten aldıktan sonra kaşar rendesini ekleyin ve karıştırın. Servis tabağına beğendiyi boşaltın. Üzerine pişirdiğiniz eti yayıp servis yapın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________
Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
beğendi, kabak

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Diyet Beğendi Zen Diyet Tarifleri 0 23 Kasım 2012 18:39
Hünkar Beğendi Burce Et Yemekleri 0 27 Mart 2012 20:30
Hünkar Beğendi Dilara Et Yemekleri 0 30 Nisan 2009 13:17
Hünkâr Beğendi YapraK Et Yemekleri 0 25 Mart 2009 05:11