Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Haziran 2014, 20:30   #1
Çevrimiçi
Seyra
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hürrem Gözü Tatlısı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


1 paket kivili jöle
Bir tane kivi
4-5 tane petibör büskivi

Tavuk göğsü için;
1 litre süt
1 su bardağı un
125 gram margarin
1, 5 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
2 tane damla sakızı

Süslemek için;
Çekilmiş fındık

Önce jöleyi üstündeki hazırlanma yöntemine göre yapın. Kaselere paylaştırın. Birer dilim kivi koyun kaselere. Jöle donarken tavuk göğsünü hazırlayalım. Derin bir tencerede yağ eritilip un ilave edilir.
Un sararıp köpük köpük olana kadar kavrulur. Süt ilave edilip unun topak olmasını engellemek için hızlıca karıştırılır. Bu esnada eğer ki içinde topaklanma kalmışşa blendırla çırpabilirsiniz. Süt ısındığında toz şeker ilave edilir. Sürekli karıştırılarak pişirilir. Altını kapattıktan sonra vanilya ve havanda çok az toz şeker ilavesi ile dövülen damla sakızı ilave edilip 10 dakika mikserle çırpılır. Tavuk göğsünü jöle koyduğumuz kaselere paylaştırın. Birer petibör bisküvi koyup tavuk göğsüyle üstünü kapatalım. İlk sıcaklığı geçince dolaba koyup 1-2 saat bekletin. Servis yaparken tabağa ters çevirip koyun. Etrafını fındıkla süsleyin. Afiyet olsun



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
~ Adım YaLnızLık ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet