IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




3Beğeni(ler)
  • 3 Post By Seyra

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Haziran 2014, 20:30   #1
Çevrimdışı
Hürrem Gözü Tatlısı


-- Sponsor Baglantı --



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


1 paket kivili jöle
Bir tane kivi
4-5 tane petibör büskivi

Tavuk göğsü için;
1 litre süt
1 su bardağı un
125 gram margarin
1, 5 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
2 tane damla sakızı

Süslemek için;
Çekilmiş fındık

Önce jöleyi üstündeki hazırlanma yöntemine göre yapın. Kaselere paylaştırın. Birer dilim kivi koyun kaselere. Jöle donarken tavuk göğsünü hazırlayalım. Derin bir tencerede yağ eritilip un ilave edilir.
Un sararıp köpük köpük olana kadar kavrulur. Süt ilave edilip unun topak olmasını engellemek için hızlıca karıştırılır. Bu esnada eğer ki içinde topaklanma kalmışşa blendırla çırpabilirsiniz. Süt ısındığında toz şeker ilave edilir. Sürekli karıştırılarak pişirilir. Altını kapattıktan sonra vanilya ve havanda çok az toz şeker ilavesi ile dövülen damla sakızı ilave edilip 10 dakika mikserle çırpılır. Tavuk göğsünü jöle koyduğumuz kaselere paylaştırın. Birer petibör bisküvi koyup tavuk göğsüyle üstünü kapatalım. İlk sıcaklığı geçince dolaba koyup 1-2 saat bekletin. Servis yaparken tabağa ters çevirip koyun. Etrafını fındıkla süsleyin. Afiyet olsun



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


1 paket kivili jöle
Bir tane kivi
4-5 tane petibör büskivi

Tavuk göğsü için;
1 litre süt
1 su bardağı un
125 gram margarin
1, 5 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
2 tane damla sakızı

Süslemek için;
Çekilmiş fındık

Önce jöleyi üstündeki hazırlanma yöntemine göre yapın. Kaselere paylaştırın. Birer dilim kivi koyun kaselere. Jöle donarken tavuk göğsünü hazırlayalım. Derin bir tencerede yağ eritilip un ilave edilir.
Un sararıp köpük köpük olana kadar kavrulur. Süt ilave edilip unun topak olmasını engellemek için hızlıca karıştırılır. Bu esnada eğer ki içinde topaklanma kalmışşa blendırla çırpabilirsiniz. Süt ısındığında toz şeker ilave edilir. Sürekli karıştırılarak pişirilir. Altını kapattıktan sonra vanilya ve havanda çok az toz şeker ilavesi ile dövülen damla sakızı ilave edilip 10 dakika mikserle çırpılır. Tavuk göğsünü jöle koyduğumuz kaselere paylaştırın. Birer petibör bisküvi koyup tavuk göğsüyle üstünü kapatalım. İlk sıcaklığı geçince dolaba koyup 1-2 saat bekletin. Servis yaparken tabağa ters çevirip koyun. Etrafını fındıkla süsleyin. Afiyet olsun



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
gözü, hurrem, hurrem gozu, hurrem tatlisi, hürrem, tatli, tatlısı

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hürrem Zen Osmanlı Tarihi 0 17 Mayıs 2014 14:39
Hürrem Sultan yada Hürrem Haseki Sultan Hayatı yaSmin Osmanlı Tarihi 0 12 Şubat 2014 19:10
Şıllık Tatlısı - Şıllık Tatlısı Tarifi Liaaa Tatlılar 1 09 Ağustos 2012 13:52
Portakallı Lor Tatlısı - Oktay Usta Portakallı Lor Tatlısı Liaaa Tatlılar 0 08 Mart 2012 15:41
Hürrem Sultan (Hürrem Sultan Kimdir? - Hürrem Sultan Hakkında) Zen Tarih / Siyaset 0 20 Şubat 2012 22:27