|
AnKaRaLl Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
DYP-SHP Koalisyon Hükümeti'nin aldığı ve Başbakan Tansu Çiller'in, Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın ile birlikte açıkladığı 5 Nisan 1994 tarihli ekonomik kararlarda Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın yıl sonuna kadar özelleştirilmesine, bunun mümkün olmaması halinde kapatılmasına karar verildi. 30 Mart 1995 tarihinde tesisler, dünyada örneği bulunmayan bir şekilde 1 TL'sına çalışanlara ve yöre halkına satılarak, özelleştirildi. vsvsvsvsvs... |
kardeşim sen neden kardemir meselesini üzerine alınıp alıntı yaparak cevap verme gereği duydun ben bunu anlamadım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.... o sadece bir örnekti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sen de çok iyi biliyorsun ki bu hükümet zamanında yapılan özelleştirmeler cumhuriyet tarihinin rekor sayısıdır...şimdi zarar ediyordu özelleştirdiler masalı anlatmayın...sen 10 kusur senede bir tane yerli üretim yapacak otomobil,uçak bilmem ne tesisi kuramamışsın biz özelleştirme yapıyoruz devleti borçtan kurtarıyoruz diyorsun valla kusura bakma ama buna ancak kargalar güler..