|
Burce Nickli Üyeden Alıntı
|
Ben bu durumu astral seyahat olarak yorumlamıyorum, zira beyin karmaşık bir yapı. kime nasıl oyun oynayacağı belli olmuyor.. Bende çok ilginç şeyler yaşıyorum komik gelicek ama şeytanla sevgili olup onun farklı bedenlere girmesini gizlice seyrediyorum sonra kıyafet gibi giydiği bedenleri onun varlığı yokken inceliyorum, beni bulduğunda türlü yalanlar uyduruyorum. Başka bi gün sürekli bi sesle konuşuyorum "senden kurtulcam, git artık vs diyorum"
fakat zamanında bunlara olan merakım ve aklımda kaydettiğim görüntüler bana rüya olarak sunuluyor. Yani demem o ki kendini farklı şeylere odakla ilgi alanlarını değiştir. |
Ne yazık ki benimkisi tam olarak seyahat, mesela uyuduğum esnada ruhumun evde gezindiğini varsa ocakta yemek ne kıvama geldiğini, apartman girişinde konuşan kişileri ve sohbetin konusunu, o esnada park halinde olan araçları plakalarını, ve her nereye gidiyorsam orada olup bitenleri görüyorum ve kalktığımda teyit ediyorum. Astral seyahat gerçekten var yüzyıllar önce Hz süleyman zaten böyle seyahat ediyormuş onun bizden tek farkı bedeninide götürmeyi başarması.
|
Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı
|
Bu tür şeylerle ilgilendiğimi forumdaki bazı kişiler bilir. Ruhani varlıklara da inancım yüksektir. Geçmişte yaşadıklarımdan yola çıkarak inanıyorum tabi. Böyle şeylerin gerçek olduğuna eminim.
Bende yaşadım. Güzeldi bence ve bazı şeyleri görmeni sağlıyor. Bu tür şeyleri yaşayanları bir dinleyin. Çoğu birbirini anımsatıyor ve tek değişen roller oluyor çoğunlukla.
Bir gece korkuttuğum kişiler geldi aklıma. Hatırlayanlar sövmesin ama etiketleme de yapılmasın lütfen, görmek istemiyorum! |
Geçtikten sonra güzel gelir belki ama şuan bana hiç çekici ve güzel gelmiyor

özellikle morluklarla uyanınca...