IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

66Beğeni(ler)

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 16 Kasım 2017, 08:38   #20
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dikkat bu itiraf şaşırtabilir hatta biraz korkutabilir




Burce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bu durumu astral seyahat olarak yorumlamıyorum, zira beyin karmaşık bir yapı. kime nasıl oyun oynayacağı belli olmuyor.. Bende çok ilginç şeyler yaşıyorum komik gelicek ama şeytanla sevgili olup onun farklı bedenlere girmesini gizlice seyrediyorum sonra kıyafet gibi giydiği bedenleri onun varlığı yokken inceliyorum, beni bulduğunda türlü yalanlar uyduruyorum. Başka bi gün sürekli bi sesle konuşuyorum "senden kurtulcam, git artık vs diyorum"

fakat zamanında bunlara olan merakım ve aklımda kaydettiğim görüntüler bana rüya olarak sunuluyor. Yani demem o ki kendini farklı şeylere odakla ilgi alanlarını değiştir.



Ne yazık ki benimkisi tam olarak seyahat, mesela uyuduğum esnada ruhumun evde gezindiğini varsa ocakta yemek ne kıvama geldiğini, apartman girişinde konuşan kişileri ve sohbetin konusunu, o esnada park halinde olan araçları plakalarını, ve her nereye gidiyorsam orada olup bitenleri görüyorum ve kalktığımda teyit ediyorum. Astral seyahat gerçekten var yüzyıllar önce Hz süleyman zaten böyle seyahat ediyormuş onun bizden tek farkı bedeninide götürmeyi başarması.



Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu tür şeylerle ilgilendiğimi forumdaki bazı kişiler bilir. Ruhani varlıklara da inancım yüksektir. Geçmişte yaşadıklarımdan yola çıkarak inanıyorum tabi. Böyle şeylerin gerçek olduğuna eminim.



Bende yaşadım. Güzeldi bence ve bazı şeyleri görmeni sağlıyor. Bu tür şeyleri yaşayanları bir dinleyin. Çoğu birbirini anımsatıyor ve tek değişen roller oluyor çoğunlukla.



Bir gece korkuttuğum kişiler geldi aklıma. Hatırlayanlar sövmesin ama etiketleme de yapılmasın lütfen, görmek istemiyorum!



Geçtikten sonra güzel gelir belki ama şuan bana hiç çekici ve güzel gelmiyor özellikle morluklarla uyanınca...

 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu Sizi Korkutabilir Ama... Elysian Bilim Dünyasından Son Haberler 0 13 Mayıs 2014 21:22
Google Arattığınız Kelimelere Dikkat Bazı Kelimler Google Şaşırtabilir hayLaz Google 0 04 Eylül 2013 16:31
Biraz da ben itiraf edeyim : } Ruj İtiraf Ediyorum 12 07 Mart 2010 06:17
Biraz itiraf, Biraz soru.. humAn İtiraf Ediyorum 4 04 Temmuz 2008 16:11