Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2019, 10:21   #4
vioLeta
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gitmem Gerek..

Kaf_Dağı Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne güzel demişsin işte çocukken herşey güzeldi diye boşa demiyorduk büyüyünce menfaat kol gezmeye çıkar ise paçanda düşmüyen oldu, bana can ciğerim gardaşım abim diyen aleyhimde çok şey gördüm bazılarına susmadım bazılarına sustum çünkü dost gardaş bildiğimden hepsi hayırlısı dedim her seferinde herşeyden hayırlısı olsun istedim ne edelim içimizi kemirsede sustuk çünkü biz büyümüşüz.

Emeğine sağlık gerçekten günümüz insanınj çok güzel özetledin ama yinede dostluk gerçek anlamda az da olsa var yinede

Ne çok suskunluğumuz var.. Dillere dökülse hiç bitmeyecek. Gerçi yürek lazım sustuklarimizi anlamaya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

En güzeli de böyle belki, usulca gitmek lazım

Dostluk az da olsa var evet ama bize yok
bizim hayatımıza pek uğramıyor.
Ama sen iyiki varsın. Yorumun için teşekkür ederim...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan