Cevap: Emektar Coder CesuryureK ile Röportaj
| judith Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Merhaba değerli IRCForumları.Net kullanıcıları, Geveze.Org Güvenlik Yetkilisi - mIRC Sorumlusu & Kalbim.Net Güvenlik Departman Lideri CesuryureK ile röportajımı sunuyorum.
«judith» Merhaba CesuryureK, öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için hem IRCForumları.Net adına hemde kendi adıma teşekkür ederim. «CesuryureK» Ben teşekkür ederim. «CesuryureK» 4 yıl aradan sonra 2019'da boş vaktimi değerlendirmek amacıyla daha doğrusu arada kendi kendime kod yazmak için mIRC'e girme isteğim doğdu. Bu yüzden Kalbim.NET sunucusunda Güvenlik Lideri ve mIRC yapımcısı olarak tekrar başladım. Şimdi hem Geveze.Org hem de Kalbim'de görevliyim.
Satranç + Kod + sosyallik. «judith» CesuyureK teklifimi kırmayıp bizlere vakit ayırdığınız için yeniden teşekkür ediyorum,başarılarınızın devamını diliyorum. «CesuryureK» Rica ederim, benim için bir zevkti. | Sayın: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbim.NET sunucusu Adına,Sizlere Çok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ... Sevgiler ... (Keyifli Röportaj'dı - Zevkle Okudum) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |