Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ekim 2006, 12:23   #50
inFerno
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: -[ Oyun Tanıtımları ]-





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir başka özellik ise, oyunda bulduğumuz Lego parçalarını birleştirip kendimize kullanacak araçlar yapabilmemiz. At-St gibi ünlü Star Wars araçlarının yanında, kendimize turretlerde yapabiliyoruz. Ancak Dagaboh'da traktörün ne aradığını hala anlamış değilim. Tekrar minikitlere dönecek olursak, onları bulmak ilk oyundaki kadar kolay değil. Yapımcılar oynama süresini uzatmak için daha yaratıcı yerlere saklamışlar bu parçaları. Hikaye modunu bitirdikten sonra, istediğimiz bölümü bir de özgür moda tekrar oynayabiliyoruz. Oyunu 100/100 bitirebilmek için her bölümü birkaç kez oynayıp, diğer eşyaları toplamakta şart. İçlerinde Obi-wan, Anakin ve Yoda’nın ruhlarının da bulunduğu klasik üçleme karakterlerinin hepsini satın alıp oynayabiliyoruz.

Star Wars Galaksi'sinde Jedi'lardan sonra belki de en ilgi çekici meslek ödül avcılığı. Yapımcılar bu detayı unutmamış ve oyuna bir de Ödül Avcısı modu koymuşlar. Mos Eisley Cantina'da Jabba'nın yanına gidip 6 tane avdan birini seçiyoruz. Bunlar içerisinde R2-D2 ve Obi-wan Kenobi'de var. Daha sonra zamana karşı yarışıp seçtiğimiz karakteri avlamaya çalışıyoruz.

Welcome young Skywalker...

Sonuç olarak, Lego Star Wars 2 the Original Trilogy, ilk oyuna kıyasla bizlere daha uzun bir oynayış süresi tanıyor. Orijinal üçlemenin o efsanevi sahnelerini tekrar oynamamızı sağlıyor. Her ne kadar bu oyunda eğlenceli ve komik olsa da ilk göz ağrıları unutulmadığı için, Lego Star Wars 1'in yeri bir başkaydı diyebilirim. Yaklaşık olarak iki haftadan beri her boş vaktimde oynamama rağmen oyunun ancak yüzde 62'sini bitirebildim. Lego SW 2 oynanış süresi olarak çok tatmin edici. Eğer Star Wars ya da Lego hayranıysanız, zaten oyunu almamanız suç. Hareketli ve komik oyunları sevenler içinde Lego SW2 gayet ilginç bir deneyim olacak. Vereceğiniz parayı sonuna kadar hak eden, eğlenceli oyunlardan biri çünkü.




 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet