IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ağustos 2008, 21:58   #61
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




Unutmayın "Yönetim" Yönetmek değildir , " Yön vermek , doğru yolda yardımcı olmaktır ..

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 16 Ağustos 2008, 03:12   #62
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




7 sayfalık Post Okudum Hepsinde 2'li tartışma var arada belki var bir kaç post diğerleri hep aynı kisiler..;huh
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ekolay=PopSy kimse inkar edemes :p

 

Alt 16 Ağustos 2008, 21:16   #63
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




E-Kolay.NET icin soylenenleri basindan sonuna bende okudum ilk sayfada olan yani sahsima karsi bir takim seylerin yapilmasi uzucu ve yakismayan seylerdi.O Tutumsuzluklarini ayrica Numberone’ye teslim edilecektir.Ben rica ederek bazi printleri kaldirttim eger o printler 12 adetten 3’e dusmeseydi konu tirmanir 7 degil belki 20-30 sayfaya kadarda gelebilirdi.Zaten bu yorum yapanlarin bir coguda kendini taktim etmeyen kisiler kim olduklari bile mechul.Haklida olabilirler haksizda bunu kendilerini tanitmadikca ve gerekli bilgiyi kavusturmadikca dertlerine derman pekde olunmaz.Onlara soyleyecegim kendi kimlikleri ile konusup dusuncelerini yansitmalaridir.Ikili takisma sarfedilmis gorunen o (:
Ben kendime ve E-Kolay.NET adina yakisir ayrilisimi net olmasada ustu kapali densede kendime yakisir bir sekilde ayrildigim dusuncesindeyim.Dolayli yollar ile kisileri net belirtmeksizin aciklama daha oncede bulunmustum.Shuppo & xname ‘nin konu ziplatip durduklari icin buraya aciklama zorunlulugunda bulundum Kendi istegimle ayrilmistim cunku bunada kisaca soyle diyebilirim, SN. Numberone olmayisi nedeniyle fevri cikismalar icerisinde yer aldim ve bunu;
Ryu da belirtmisti;
Alıntı:
Popsy konusuna değinecek olursak; sevdiğimiz bir kardeşimiz. Ben fevri davrandığını düşünüyorum. Bırakması tamamen kişisel kararıdır, saygı duymamız gerekir.

daha cok kimseyi kirmamak ve kimsede beni kirmamasi icin ust’m Numberone olmadigindan ayrilmam gerceklesmisti.

Ben Devoted & Different ile oturtmus oldugumuz esi benzeri biraz zor ve sadakatli bir kadromdan, duzenimden cikmakla belki hataliyimdir.Bunu farkli yerlere ceken gereksiz dusuncede besleyen olmustur tabiki Ama insan icinde olmadan bazi seyleri kavrayamaz.Hic bir sey disaridan gorundugu gibi degildir bosuna demezler.Bu yuzdenPopSy nick”i adi altinda yorum yapilmaz ise memnun olurum.Kimisi dogru kimisi egri anlar.Firsat vermemek en iyi seceneklerden biridir.

Yazilarin arasinda bir gereksizlik kazandiranlar kendilerini onlar iyi bilirler, begenmeyen “girmesin” gibi cumleler yer almis.Oraya girmek icin kimse kimseden izin almaz cunku orasi bir kurumsal portaldir. Diyorum ya bir cogu gereksiz cumleler olusturarak aklamaya calismis.

Normaldir e-kolay’da sevenlerim oldugu kadari ile sevmeyende vardir suan ki sistemde olan bazi kimselerdir.Ben sevilmeyen yapim olmadigini dusunuyordum demek ara sira catlak ses cikiyormus onlarinda ne sebepten oldugunu cok iyi biliyorum,onemsemiyorum acikcasi (:

Ona soyleyecegimi 2.sayfadada belirttim. Dol hizmet kalitesi bellidir bu hizmetin kalitesini ister sirket - ister tel - ister fax vb. hizmetleri ile muhatap olup nasil bir kisilik ve tutum’da yer aliyorlar oncelikle onlari ornek alip sonra forum adi altinda ona gore hareket etmelidir.( kendini as as )Yine lafimin arkasindayim sirket sistemi sahislara karsi takintili olmaz,oyle sahislarida pek tanimazlar.O saygisizligi yapmis olan oncelikle kendisine yapmistir.Kimse kendisini kandirmasin (: bunu en iyi bilenlerden biriyim.O saygisizligi yapan arkadasimiz once hizmet kalitesini konusturup kisi\kisileri onemsememesi gerektigini & kaybeden degil kazandiran yapili olup karsisindakileri memnun etmelidir.Bak kadrolasamiyorsunuz bile? bunu neden ve nicin boyle oluyor diyerek yola cikmali ve sorunuzun cevabini alirsiniz.Bu soruyu siz hazirliyor siz cevapliyorsunuz bunuda unutmayin (:

Diger olan aksiyonlara ben cevap veremem.Icinde olan kisiler verebilir egrisiyle dogrusuyla pek bilgim yok

“luisant”
Alıntı:
Özel okunması doğrumu yanlış mı ancak ve ancak siz bu duruma geçince anlarsınız,bilmiyorum artık öyle bir sunucuya takılır mısınız yada sohbet eder misiniz bunu en iyi yönetici olan kişiler düşünmeli ve yaptıkları doğrumu değil mi karar vermeliler.Fikrimce, bu tür şeyler doğru değildir. Bir ihbar yada olağanüstü durum gerçekleşmedikçe emniyet tarafından yani ( Adli bir durum teşkil etmedikçe gerektirmedikçe ) böyle bir şeyin yapılması ve şirketiniz harici okumanın onaylı bir durum olmadığını düşünüyor ve kınıyorum

Bu dusuncenize bende katiliyorum genel olarak herkesin bu yol ile hareket etmesinden yanayimdir.Benim donemimde olmadigini global msjlar ile bildirmistim olmayacagini ve sirket portali oldugu icin olamaz demistim.Suan oyle birsey oluyormu dedigim gibi ben cevap veremem sadece olan yer var ise dogru olmadigini belirtmekten yanayim.

Son olarak soyleyecegim; ( Numberone ) sempatisi uzerinizden eksik olmasin, onun gibi olmasaniz’da Genel Sorumlu'ya yakisacak tutumlardan vazgecmeyin.Neden? onu ve kendinizi ileriye tasicak olan sizsiniz!..Laf soz cikartmicak davranislarda bulununuz.

Cunku, ben hic bir zaman inkar etmedim uzerimde emegi olan bir kisiyi.Resmiyeti,ciddiyeti, gerek tutumumu ona borcluyumdur. Umarim sizde bu tutumu olusturur ayaginizi denk alirsiniz.. Almiyormusunuz? İnceldigi yerden koparirlar.. Genel Sorumlu Numberone’yi iyi taniyiniz ..Gun geldiginde yok oldugunuzda hatalarinizdan kaynaklanan sebepleri kabullenemeyip buraya gelip harcandik debelendik diye buralara gelip post kasmayin. +’lari unutup –‘ler ile bir halt edilmeyecegini zaman gecince anlar ( keske ) ile animsarsiniz.. Kendiside kisa surede gelir bozulmus bir dengeyi onarmaya yapilanmaya gecirir.Suphesiz yapilanma anlayisi "kit" degildir.Mutlaka dengeyi saglayacak rayina gecirecektir & sorunlariniza cevap verecektir.

su testisi su yolunda kirilir


Konu PopSy tarafından (16 Ağustos 2008 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.
 

Alt 17 Ağustos 2008, 00:23   #64
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




BN ÇOQ ESKİDEN TAKILIRDIM YİNE NİCKİM SHUPPOYDU BEN GÖRDÜKLERİMİ DÜŞÜNCELERİMİ YANSITTIM BAŞKA Bİ NİYETİM YOK NUMBERONE DÖNEMİNDE HELPERDİM

 

Alt 17 Ağustos 2008, 00:41   #65
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




OxiGeN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gerçekleri Konuş Ceza... Gerçekleri... Koyduğum Logların Bir Tanesinde Bile 2 Nickin Var Diye Atılmadığın %100 Belli Halen Nasıl Kendini Savunabiliyorsun Bu Loglardan Sonra Yaazık... Clonelerin Hepsi Ortada.. Helperken Soktuğun Nickler Ortada Konseye Girmek İçin Tekrar Clone İle Giriş Olmaz. Kanalının Bu Şekilde Yüksek Olduğunda Konseye Girebileceğinimi Sanıyorsun? Asla Giremezsin Clone/Bot/Sabit Nick Tuttuğun İçin Atıldığın Gayet Net ve Belli. Sonra Sohbet Ortamını Dağıtan Biz Değiliz. Biz Dağıtmadık Dağıtıcak Olsaydım Lazoglu_53 Beni Telefonla Aradığında Keyfimi Rahatımı Bozup Konseyden Silindiğinde Gelip #Türkiyem odasında lazoglu_53 için konuşma yapmazdım. sizi koruuyunca iyi korumayaınca kötülemeyin insanları.. işinize gelince kötü olduk tabi doğrudur... diyecek birşey yok logların hepsi açık ve net geçen 1 hafta önce sırf bu yüzden odanız 3 gün yasaklandı. Unutmayın bunuda.. Gerçekleri yüzünüze vurunca hemen milleti kötülüyorsunuz. işinize gelen iyi oluyor işinize gelmeyen kötü...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
o logların içinde ne ekleme var ne silme var hiç bir editleme yoktur. sabah yazdığını okudum ve arkasından bütün logları didik didik edip bu logları tek tek buldum koydum. herkes yorum yapmakta serbesttir.. Ama bana burda kalkıpda yapılan tehditleride görmediğini söyleme.. o tehditleri başka bir yerde yapsaydı acaba o nickler yasaklımıydı su anda yoksa halen sizin gibi nicklerindemiydi görüdük.. diyorum ya işte işinize gelmeyince yönetim kötü oluyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
eyw.


Ben Hiç Kimseden Bir Çıkar Beklemedim Asla Bunda Bir Kere Yanlıssın Ne Zaman Ayrıcalık İstedim. Bunuda Sölersen Sevinirim. Ayrı Bir Konuda Türkiyem odasını ben Clone ile Doldurmadım Onların Her Biri Userdi. Siz Ne Kadar Kabul Etmesenizde. Kanalda Duruyorlar Sadece Sohbet eTmiyorlardı O konuda Haklısınız. Ama Ekolayda Zaten Sohbet ORtamı Yoktu Hatırla Girip Ekolayda Kalan İnsanlardı.Türkiyem Odasınıda Asla Metropola Sokmak İstemedim Ryu İle Görüş Önce Belkide 10 Kereden Fazla Kendisi Teklif Etmiştir Bana Konseye Sokun Kanalı Diye Kabul Etmemişizdir. Bunuda Ryu Ya Sor Ve Cevabınıda Yazarsan Buraya Sevinirim Madem Buraya Kadar Geldi Sonuda Gelsin. Öle Kelimeler Yazmıssın ki İnanılcak Cinsden Değil Bir Kere Ben Hiç Kimseye Türkiyem Odasına Gel Bile Dememişimdir. Ekolay Da Olanlara Sadece REalden ARkadaşlara SÖlemişimdir. Gerçi Aslında Tartışcak Bişe Yok Ekolayın Durumu Ortada Olduğundan Dolayı Sölencek Bişe Yok. Yönetimde Ben Bulunmadığıma Göre Ve Yönetimde Bulunan Bütün Herkez Bir Ekip Halinde Olduğuna Göre Suçlusunuz. Çark Dişli Olmadan Dönmez. Bunu Anlamadınız Hala.

 

Alt 17 Ağustos 2008, 02:30   #66
Çevrimiçi
~ Sohbet.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




By_KaOS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben Hiç Kimseden Bir Çıkar Beklemedim Asla Bunda Bir Kere Yanlıssın Ne Zaman Ayrıcalık İstedim. Bunuda Sölersen Sevinirim. Ayrı Bir Konuda Türkiyem odasını ben Clone ile Doldurmadım Onların Her Biri Userdi. Siz Ne Kadar Kabul Etmesenizde. Kanalda Duruyorlar Sadece Sohbet eTmiyorlardı O konuda Haklısınız. Ama Ekolayda Zaten Sohbet ORtamı Yoktu Hatırla Girip Ekolayda Kalan İnsanlardı.Türkiyem Odasınıda Asla Metropola Sokmak İstemedim Ryu İle Görüş Önce Belkide 10 Kereden Fazla Kendisi Teklif Etmiştir Bana Konseye Sokun Kanalı Diye Kabul Etmemişizdir. Bunuda Ryu Ya Sor Ve Cevabınıda Yazarsan Buraya Sevinirim Madem Buraya Kadar Geldi Sonuda Gelsin. Öle Kelimeler Yazmıssın ki İnanılcak Cinsden Değil Bir Kere Ben Hiç Kimseye Türkiyem Odasına Gel Bile Dememişimdir. Ekolay Da Olanlara Sadece REalden ARkadaşlara SÖlemişimdir. Gerçi Aslında Tartışcak Bişe Yok Ekolayın Durumu Ortada Olduğundan Dolayı Sölencek Bişe Yok. Yönetimde Ben Bulunmadığıma Göre Ve Yönetimde Bulunan Bütün Herkez Bir Ekip Halinde Olduğuna Göre Suçlusunuz. Çark Dişli Olmadan Dönmez. Bunu Anlamadınız Hala.

Şu konuşmalarından sonra söyleyecek tek bir kelime bulamıyorum aslında yine log göstermek gerekirdi ya reklamları şu loglardan sonra helen burda bunları yazabiliyorssun ya sana diyecek tek bir lafım yok... kim ne yazarsa yazsın tek kelime etmiyeceğim ben rezilliğimle silinmedim kendimi savunuyorum.. diğerleri savunmuyor yada iplemiyor olabilir ben kendimi her şekilde savunurum savunmayda devam ederim. ha sizin yaptıklarınızı ircd.loglarından şirkettede göstertirim o zaman birinizin bile nicki kalmaz Ekolay.Net üzerinde.. bu yüzden "Numberone" hatrına susuyorum... Ben konseyden silindiğiniz zaman bu şekilde yapmıyordum işte telefon acınca buraya gelip ilgileniyordum ya ama şimdi yanlışlarınızı gösterince rezil oluyoruz nedense
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ekolay.Net'i kötüleyenlere sözüm şudurki;

Herkes Gerçek rumuzları ile gelip burda birşeyler anlatıcak olsa herkesin söyleyecekleri elbetteki kendine göre haklılıkları vardır. Fakat insanlar o kadar yalancı, düzenbaz olmuşlarki, Yetkileri alınınca hemen bir açık bekleyip o açığı yüzlerine vurmaya çalışmayı çok iyi beceriyorlar. Çünkü kendi yapamadıklarından dolayı bu olayları burada konuşturuyorlar..
PopSy daha öncede konustuk sen silinmedin kendi isteğinle ayrıldın. Burda lafım sana değil. Fakat kimsenin burada gerçekleri konuşmadığı ve dışarıdan gören insanlarında buna göre yorum yaptıklarını tahmin ediyorum. Çünkü bir önceki sayfalarda kimliği belirsiz başka sunuculardaki şahıslar bile konuyu bilmeden yorum yapabiliyor ve bunun bir tek anlamı vardır. biris bu arkadaşları güzel şekilde dolduruyor anlatıyor ve yönetip buraya yazı yazdırtıyor. kimin olduğunu bilmiyorum ama böyle birşey eminimki var. Sonra şimdi ekolay.net te sohbet yok diyorlar trojan diyorlar ben şu anda trojan göremiyorum sunucuda? reklam göremiyorum. odalar sakin olabilir fakat bu odaların sakinliği belki şu anda böyle ileriyi bilemezsiniz. Numberone gelmeden neyin ne olacağını ve Numberone'nin ne düşündüğünü bilemezsiniz? herkes kendine göre yorum yapıyorki yapmakda özgür ama bunu kötüleyerek yapıyor. İlk postlarda arkadaş yazı yazıldı screenleri ile birlikte ve Admin tarafından silindi?
Sen oraya bu mesajı yazarken altında dipnot olarak dersen "Bu mesajın silineceğini söylediler ama ben de denemek istedim" diye yazı yazarlarsa o adminde inadına siler. aslında bunu onların acıklaması lazım. ben kendimce yorum yapıyorum. Hakkım olmadığı halde, fakat benim asıl sorunum burdaki bu konuyu yazan bazı kişlerin kendi şahsiyetlerini çıkarmadan mesaj yazmaları belkide ekolay.net ile alakası olmayan insanlar burda yazı yazıyor. hiç girmemiş v.s. v.s. neyse konuyu uzatmıyacağım ve yazılanların hiç birisine cevapda vermek istemiyorum bu saatten sonra.. cünkü değmez.. gerçekleri ben burda anlatsamda.. siz bunu anlamıcaksınız bunu anladım. Nasıl mı? şurdaki verilen logların hepsi yönetim Loglarıydı. ve eski bir operin loglarıydı. Eğer değer verilseydi bir kişi yorum yapardı. ama yorum yapamıyorlar neden acaba
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bunu kimse düşünmüyor sadece "kötüleme" kötüleyelim be ne olucak nasıl olsa gittik.. bitti orası.. Unutmayın ekolay.net bitmez.. ne size kalır ne başkasına nede bana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mevki önemli değil.. Önemli Olan dürüstlük..

Dürüst olunsa bu konuya eminimki bir çok kişi güzel şeyler yazardı hem benim yazdıklarıma hemde diğer arkadaşların yazdıklarına..
Bu Yüzden By_KaoS Seni "Numberone'a havale ediyorum kal sağlıcakla
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Not : Bu postumdan sonra şahsıma karşı söylenicek hiç bir mesaja cevap vermiyeceğim ve kim ne derse desin.. gerçekleri bilen biliyor bu saatten sonra burdakiler görerek inanmasada olur.

IF'ye teşekkürler.

 

Alt 17 Ağustos 2008, 16:19   #67
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




Cem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bilgilendirme : 2000 Yılında " Necrolyt " tarafından kurulan E-Kolay.Net sunucusu günümüzde yerini korumayı başaran nadir kurumsal sunuculardan biridir.Geçen yıla nazaran user sayısında ciddi düşüşler meydana gelmiştir.

BilgiLendirme Geçersiz.

Ciddi DüşüşLer Meydana Gelmesinin Bir sebebi Var.İrc.e-kolay.net Sohbet sunucusuna emek verenLerin ayrıLması,kanaLLarın el değiştirmesi,sistemin değişmesi,yönetimin değişmesi, v.s v.s Buna benzer durumlar ile alakaLı değiLdir.
Zurna.net'de Gelişen Bir üzücü durum irc.e-kolay.net'e Yansımış ve bu durum Star Tv de YayınLanan OBJEKTİF programında açık bir dil ile anlatılmış Gereken yapıLmıştır.

Shuppo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
zamanında d-bana kanalı sunucuya girdiğinde direk girişi bile yoktu ve 400-500 den düşmezdi metropollerde 50-100 düşmezdi bu 1 yıl içersinde olan gerilemeleri neye borçlular en iyi kendileri bilir. founderleri hemen değişiyorlar bir sürü aksiyonları var insanlara korku bırakmışlar bu yüzdende etkileniyor kişiler ve çekip gidiyor ve yanındada ekibini götürüyor. gün gün böyle olursalar söylermisiniz her gidenin peşinden birielri gitse sunucu ne hale gelir? 200 kişi değil 100 kişi ya var yada yok 15 kanal giriş serbestliği var her opa whois çekerseniz 15 metropolda optur

Son 1 yıL içersinde oLan GeriLemeleri Neye Borclular En iyi KendiLeri BiLir demişsiniz iyi söyLemişsiniz.Yönetimin başarısıdır ama Mevcut Yönetim Henüz Yenidir.Bunuda belirtmekte fayda Var diye düşünüyorum.

AreSs Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2oo2'den beri E-kolay.NET sunucusundayım.Böyle giderse ki inşallah gitmez sunucu kapanma noktasına gelecek.Sunucuda son 1 yılda başlayan söylentiler , sunucudaki user sayısının , %7o oranında düşmesine sebeb oldu.

Şuan yönetimde bulunanların yaptıgı bu olaylar , yönetimdeki acizliğin en büyük örneğidir..

Metropoller okadar çok el değiştirdiki bunu anlatmak mümkün değildir.Biz herşeyin iyisi olsun çabasındayız fakat bu şekil giderlerse sadece kendi çıkarları doğrultusunda ilerlediklerini söylemeden edemem..düşününki yıllardır şahsen ben ordayım , bu durumları görmenin üzücü olduğunu belirtmek istedim..

son 1 yılda başlayan söylentiler Demişsin.Yeni Yönetimi bağLamaz.

%70 oranında düştü demişsin:
Bunun sebebini Gelmiş-gitmiş Yöneticiler yada globaller olarak algılayan var ise YanıLmasınlar bu KesinlikLe sebeb değiLdir.Founder'lerdir sistemi aslında ayakta tutan.KitLe onlardadır.İyi bir Founder'den KanaLın alınması demek var olan Kitlesinin O atmosferden nefes almaması demektir.

Bir neden de İrc ortamına eskisi Kadar ilgi yoktur.Yeni NesiL artık Msn,facebook veya arkadaş sitelerinde zaman Öldürmekteler Büyük Bölümüde pc den BunaLmış durumda.

Şuan yönetimde bulunanların yaptıgı bu olaylar , yönetimdeki acizliğin en büyük örneğidir demişsin aRess
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eski Yönetimin Bir Türlü Founder Dayandıramadığı yada zırt pırt verdiKleri Nickten kanaLı geri aldıkLarı ve uzun zaman Yönetimde Kalan OdaLarın Yeni Yönetimin belirlediği Founderler ile yeniden CanLandığını Görüyoruz.
Bu Şudur :Yönetime Geçmiş Bir oda elde patLamadan Kapasitesi düşmeden Yeni Bir insana devir etmektir.

El değiŞen Metropol odalar Eski Yönetimlerde Daha Bir Çok idi.Şimdi ki Yönetim İçin Bu tip Bir gelişme Yok deniLecek kadardır. Daha Çok erken.bekLemek ve görmek lazım.

ÜzüLen tek sen değiLsin.Buradaki İnsanlarda verdikleri emeklerine üzülüyorlardır kesinLikLe ve sitemkar sözleri görebiliyorum.Bende sende ve burada olan Bildiğim Tanıdığım değer verdiğim,kimisine kızgın Olduğum Kimisi hemşehrim yetki arkadaşım var ki bizlerde istiyoruz ŞAHLANMAYI.Sabır..TemeL atıLdı.KolonLar dikiliyor.Hep Beraber Öreceğiz.

Ef3ndi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Özel okumayıda kapasınlar

Böyle Bir şey olduğunu sanmıyorum.İhtimaL Dahi vermek istemiyorum.KişiLerin özeL Yaşantısını takip etmek irc anlayışına ters bir durumdur.irc.e-kolay.net sohbet sunucusunun Gelmiş-geçmiş ekiplerini tamamen Biliyorum Ve Bu kişilerin Böyle bir hususu gercekleştirmiş olma ihtimalleri sıfırdır diye düşünüyorum EFendim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Xname-z Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Angelus Odysseus ve Ryu sizlerin mynetten gelme olduğunuzu attığınız kazalı kline lerden çok açık ettiniz hiç kıvırmayın dostum.Buna ben tanık oldum.Myneti bitiremediniz Ekolaya zıpladınız harbiden rezilsiniz.

Şirketten OlsaLar ne Olur Olmasalar ne OLur ? Ekolay Sitesinde uzayLılar Mı Var ki site yöneticilerinin artık Şirketten Olduğuna İnanamıyorsunuz? Bu İnsanlar Evet Ben Şirketteyim.aL Şu Msn adresim.eKle Cam acim sana ve gör diyecek Halleri yok!.. Mynet'den yada zurna'dan fark eder mi adminLer İşte.koLLuk Bende kıLLık bende demiyorlar ama eskileri gibi.Ekolaydan Olanlarıda görüyoruz Burada.En Çok Kızdığımda YetkiLeri siLindiği İçin yada siLinenlerin peşinden Gidenlerin Burada irc.e-kolay.net'i eleştiriyor OlmaLarıdır.SizLer Cocukmusunuz ki SahipLeniLme duygusu içindesiniz.Kimse size GeL demez Git demez..Farkın Var ise belli edersin..Güclüysen Bu devranı Yıkarsın.A Kişiyi B kişiyi.

RhomaNtiC Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
toprakcım sen bunları yazdın die o adamlar huyundan vazgeçmez.kücücük beyinleri ile oynasınlar oyuncaklarıyla takma kafana bilen bilior seni.

Senide Biliyoruz Hemşo
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ShE Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yine Ekolaydan silinen adminler/globaller/helperler İF'e koşmuş ,) Anlayamadığım 1şey var madem Ekolay 10 kişilik usere sahip + yönetimi kötü neden hala hepiniz Ekolaydasınız?

Ne güzeLde söylemiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SohbetCeLL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
reklam atmaya bile degmez diyorlar.Hayırlısı olsun

Ne güzeL işte
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
reklamsız Bir server
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
değer yada değMez
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
atamadıkLarındandır:P

JaCkeRsS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
forum yöneticileri gelip en azından burada birşeyler diyebilirlerdi yapılana k.bakma gibi ama1.sayfadan konu nerelere kadar gelmiş burada.

basit bir Örnek :Evde Ekmek Yok.Çözüm ekmek aLmak.Nerede satıLıyorsa oradan aLırsınız değiL mi.. Sonuc:Ekmek için gerekLi yere gidiyorsan irc.e-kolay.net yada Forum ile sorunları olanlarda GerekLi yerLerde Çözümü arasınLar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kimse gelipte Kusura Bakma demez
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ekmeksizde Yerim diyorsaLar afiyet Olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


papatyapepita Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sadece benim bildiğim isimleri vericem oradan 3 ayda kopan sadece benim bildiklerim
Super eNya gokalp olay Simedya DeaDCooL RespEct
delikanli capkin karisma rixos ceza cskn lancelot different efendi Emrah
esteban timelord zac sux dispciplina Nebelheim speedy devoted daemnia
shank derebeyi slow xedox wanted arvini begformercy sonya melisa lavinia
ryan gravity asil chingen dishy erisilmez golge catuk karizmacocuk wisdom protect deprem
narkotik

Hele sen asabi ? ceza yani by_kaos da yukarıda belirtmş zate? Servis 1 ay boyunca sorunluydu kız nicki şifrelemişti bir arkadaşımız?Asabide nickin özeline girip demedin mi artık istediğim noktadayım popsy yok fox yok diyen sen değimliydin sonra globaldesk kanalında rezil edip çıkmadımı seni o kız sandığın ha?

O saydığın NickLerin Çoğu irc.e-kolay.net üzerinde Mevcutlar.yazmış Olduğun 49 nicki kullanan arkadaşLardan 30u Yakın arkadaşım.Çoğuda Gercek Yaşamdan TanıdıkLarım.Kimisi askerde.Kimisi evlendi.Kimisi veda etti hayata atıLdı.Kimisi artık sıkıLdı bıraktı gitti.Her gidenin SorumLusu Yönetim değiLdir.

O kız Kimdi Çok merak ettim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


PopSy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cunku, ben hic bir zaman inkar etmedim uzerimde emegi olan bir kisiyi.Resmiyeti,ciddiyeti, gerek tutumumu ona borcluyumdur. Umarim sizde bu tutumu olusturur ayaginizi denk alirsiniz.. Almiyormusunuz? İnceldigi yerden koparirlar.. Genel Sorumlu Numberone’yi iyi taniyiniz ..Gun geldiginde yok oldugunuzda hatalarinizdan kaynaklanan sebepleri kabullenemeyip buraya gelip harcandik debelendik diye buralara gelip post kasmayin. +’lari unutup –‘ler ile bir halt edilmeyecegini zaman gecince anlar ( keske ) ile animsarsiniz.. Kendiside kisa surede gelir bozulmus bir dengeyi onarmaya yapilanmaya gecirir.Suphesiz yapilanma anlayisi "kit" degildir.Mutlaka dengeyi saglayacak rayina gecirecektir & sorunlariniza cevap verecektir.

yok oldugunuzda hatalarinizdan kaynaklanan sebepleri kabullenemeyip buraya gelip harcandik debelendik diye buralara gelip post kasmayin. +’lari unutup –‘ler ile....Ne güzeL söyLemiş Popsy.

OxiGeN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şu Ekolay.Net'i kötüleyenlere sözüm şudurki;

Herkes Gerçek rumuzları ile gelip burda birşeyler anlatıcak olsa herkesin söyleyecekleri elbetteki kendine göre haklılıkları vardır. Fakat insanlar o kadar yalancı, düzenbaz olmuşlarki, Yetkileri alınınca hemen bir açık bekleyip o açığı yüzlerine vurmaya çalışmayı çok iyi beceriyorlar. Çünkü kendi yapamadıklarından dolayı bu olayları burada konuşturuyorlar..
PopSy daha öncede konustuk sen silinmedin kendi isteğinle ayrıldın.

Dikkatimi Çeken ayrıLanların yada Gidenlerin ÇoğunLuğu Hep Yönetici vasıflı İnsanlar.Bu durumun temel nedeni irc.e-kolay.net Sohbet sunucusunun artık Site tarafından YönetiLmesi olabilir diye düşünüyorum.

Etkili isimler ayrıLdı doğrudur ama Bu demek değildir ki irc.e-kolay.net bitmiştir yada dağıLmıştır.

irc.e-kolay.net YapıLanma süreci İçersindedir.Bu süreç başarıLı şekilde devam ediyor.Her şey Çok güzeL ise Orada Mutlaka bastırılan sorunlar vardır.Hangi irc sunucusunda sorun Yok ki?

Ekolay Sohbet sunucusu Kullanıcıları kültür seviyeleri yüksek,Sohbete hakim,seviyeli ve Bilinçli kişilerdir.

Sohbet etmek yerine Yetki,makam tartışmaları yapanların zaten Niyetleri acık ve nettir.

8.5 yıLdır ekolay sohbet sunucundayım.Serverin acıLan ilk özeL kanalının Founderiyim.Miso Sonrasında 10 gün Serveri Yönettim.Yönetimde bulunan Bir çok sohbet odasının Kurucularından Biriyim.Server üzerinde yaptıklarım Belli.Emeklerim belli.
KitLem 2005 yılındaki Yılın KanaLı ve Founderi anketinde 852 oy vererek tepelere ÇıkardıLar.Bende kitLeme sahip Çıktım,desTek Oldum,Bir sorunLarı Olduğunda Eski YöneticiLer bilirler, Kendi meselem gibi kabullendim.Bu sebeb iLe Fanatik hayranLarım Oluştu ve bu kişiler halen mevcutlar serverde.Ama Hiçbirini sisteme karşı dursunlar diye yönlendirmedim.Bir arkadaşıma Çık ekolaydan demedim.Ben Buraya Cidden emek verdim.
Verdiklerimi bildiğim yüzden Tepede duranlar içersinde pasif duranlarıda hiç sevmedim,sevemedim.Emeklerimi bahane ederekte Bir kanaLın tepesinde durmadım.Serverin En Zor Kanalını Yönetiyorum.Tozu Dumanada katıyorum kimi zaman....Kırılıyorum kızıyorum..
YİNEDE BAZI KESİMLER GİBİ İRC.E-KOLAY.NET SOHBET SUNUCUSU DIŞINA AKARAK, ANLATARAK, ELEŞTİREREK, YERDEN YERE VURARAK, EMEKLERİMİ YOKMUŞ GİBİ SAYARAK, 8.5 YILDIR VERDİĞİM HİZMETLERİME,EMEKLERİME YETKİ VE MAKAM KAVGASI ADINA SAYGISIZLIK EDEMİYORUM.

ANLATABİLİYORMUYUM ? ANLIYORMUSUNUZ ?

KONU BELLİ ZATEN ADI ÜSTÜNDE POLEMİK.AMA BELİRGİN KONU YOK.LAF LAFI ACAR POLEMİĞİ..


Not: Bana Bir Dost Bir Post yeter..

İF yönetimine Teşekkür ediyorum.


Konu aIIstar tarafından (17 Ağustos 2008 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.
 

Alt 17 Ağustos 2008, 17:26   #68
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




allstar ben kim olduğumu söylrdim tekrar sölüyom numberone zamanında helpde görevliydim tanıyan tanır diyorumki herkes kendi fikrini söylemek ile doğrularıyla serbesttir. orada n sıkıntımızı anlatamamışızki burada eleştirmek zorunda kalmışız bu kadar kısıtlı bence düşünme çünkü özel okuyorlar bu bir gerçek ve bu yüzden kimse özel de konuşmuyor bunu kendileride çok iii biliyorlar şunu söylemek istiyorum bunu helpden görevden ayrılan arkadaşlarımda söylüyor gerçekten taktir edilecek bir yönetim olsaydı görür harika derdiq! sen xname dostumun koyduğu resimleri görseydin ağzın açık kalırdı şu yorumlarıda yapmazdın diye düşünüyorum yada kendi düşüncen artık buna bişe diymem... bu durumu anlayacak insan numberdir
herkesin hatası mutlaka olmuştur hatasızda kul olmaz
ben hatalarını gördüm özel okuyup zlined yediğim anın resmide vardı nasıl zlined yediğim an an kayıt edildi bunu buraya koymamaya söz verdim bir arkadaşa numberoneye teslim edilecek diyerek
ryu kızıyorsam laf ebeliği yapıp sunucuya girdiğimizde ilgilenmeyişindendir bak numberone gibi ol ve onun gibi dinle herzaman sahiplenme zihniyetini devreye sok diyorum buraya giriyorsun iki laf edip gidiyorsun lafta kalma ryu çünkü sunucuda a b şıklarına göre hareket ediyorsun hiç dinlemeyi bırak düşünmüyorsun bile ancak kendi doğrularınla hareket eden egocun ve egocu olduğunuda herzaman söyledim söyleyeceğimdir bu elimdeki resimleri ise numberone email attım en azından number ceptelefonundan bizi dinliyor sen online olduğunda bile dinlemiyorsun beceremiyorsun gel,iyorsun çok haklı gibi laf ediyorsun neise... bilen biliyor yaşamadan kimse kimseye laf tokuşturmasın yaşayan biliyor ve boş konuşmuyoruz olmazın peşindede değiliz ben başka sunucuda yer alalı 2 yıl olmuş memnun olmasam 2 yıl geçmezdi son söleceğim yaşamadan asla yorum yapmayın herkesin kendisine göre doğrusu vardır bunu anlayıp düşünmeniz yeter diyorum ekolaya başarılar

 

Alt 17 Ağustos 2008, 18:23   #69
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dikkatli olalım lüfen.




Merhaba, haftanın (12.) polemiği olan E-kolay.net IRC Sunucusu hakkında bir kaç post dışında kişisel atışmaların meydana geldiğini görmekteyim. Kişisel atışmalardan ziyade konu başlığında belirtilmiş IRC Sunucusu hakkında eleştiriler, yorumlar, tartışmaların olmasının gerekeceğini düşünüyorum.

Ancak bu şekilde polemik bir hava yaratmanın kime ne faydası olabileceğini bilemiyorum velakin burada geçmiş olan post mesajlarınızın içerikleri yönetime karşı eleştirinizi, önerilerinizi ve olmaması gereken konuların üzerinde durulduğu zaman o zaman burada konuşulan, tartışılan her post mesajı ciddiye alınabileceğini düşünüyorum.

E-kolay.net yönetimi hakkında söyleyebileceğim çok fazla konu mevcut ancak bunu şuan yeni bir yönetici kadro olarak atanan, görevlendirilen Ryu, Angelus, Odysseus yönetim ve idarecilik konuları üzerinde yorumlarımın ve eleştirilerimin olması için çok erken bir zaman bu yüzden değerli arkadaşlar bu konu başlığı üzerine haklı veya haksız bir şekilde attığınız, belirttiğiniz her kelimenizi (Bin düşünüp Bir cevap vermeniz) gerekmektedir.

Eleştiri, yorum ve düşüncelerini burada paylaşan bütün arkadaşlarımıza teşekkür dileklerimi ilettikden sonra karşılıklı atışmalar ve gönül kırmaların olmamasına özen göstermelerine davet ediyorum. Kolay gelsin ve iyi çalışmalar dilerim.

 

Alt 17 Ağustos 2008, 23:46   #70
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




bende bu saatden sonra yorum yapmıcam zaten. oxigen Ben Ekolayda Ekolayı Hiç bİr Kötü Düşürcek Hareket Yapmadım Bunuda Herkez Bilsin. Uzun Süredir Ekolaydayım. Daha Öncede Sölediğim Gibi Sohbet ORtamı Bozulmasın Güzel ARkadaşlarım Oldu Diye Ekolay İçin Bişeler Yapdığıma İnanıyorum Yönetim Anlaşıyınız Yanlılş Bunu Kabul etmeniz Lazım oxigen,Fox,seckin,lethal,ryu herhangi Bir Tanesi Demedim Belki Kötü Dir Düşüncenizde Yorkur Ama şunuda Sölerim Her Zaman Saçma Bir Anlayışınız Oldu n1 e de Havele Etme Beni Boşuna Yani (murat Batuhana) Ben Kimseye Yanlış Yapmadım Zaten Banada Yapan Olamaz. Ben Sadece Ekolayın Bu Kadar Bu Derece Altlarda Sürünmesini İstemiyorum O Kadar Adam Gibi Yönetim Herkeze Eşit Bir Yönetim Gelsin İstiyorum okadar Yok Yönetim Sahtekarlarda İmiş Yok onda imiş Yok bunda Yok şunda Beni Alakadar Etmez Adam Olsun Yeter Ekolayın Menfaatlerini Korusun Yeter. Bu Saatden Sonra bende Yorum Yapmıyorum Arkadaşlar Eğer Ben Haksızsam Ekolay Bu Durumda Olmazdı Yada Benimde Yönetimde Bulunmam Gerekirdi Ekolay Hem user Eksikliği yaşarken Hemde Böle Bir Savunma Size Bırakıyorum yorumları.

 

 

Etiketler
>, <, 2008, ekolaynet, haftanın, polemiği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık