12 Nisan 2009, 18:19
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Kabuklu Sarımsak Turşusu
Kabuklu Sarımsak Turşusu Bu da kabuklu sarımsak turşusu tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER:
Taze sarımsak
Sirke
Limon tuzu
Toz şeker
Tuz
Su
YAPILIŞI:
Taze sarımsaklar yıkanır.Kavanoza yerleştirilir.Üzerine tuzlu su eklenir.Günde bir defa suyu boşaltılıp tekrar tuzlu su eklenir.Bu işleme 3 gün boyunca tekrar edilir.4. gün sirke,tuz,limon tuzu,toz şeker ve su karıştırılıp sarımsakların üzeri kapanana kadar eklenir.Bir kaç gün sonra turşunuz hazır. Alıntı. |
| |