12 Nisan 2009, 18:19 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kabuklu Sarımsak Turşusu Kabuklu Sarımsak Turşusu Bu da kabuklu sarımsak turşusu tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER: Taze sarımsak Sirke Limon tuzu Toz şeker Tuz Su YAPILIŞI: Taze sarımsaklar yıkanır.Kavanoza yerleştirilir.Üzerine tuzlu su eklenir.Günde bir defa suyu boşaltılıp tekrar tuzlu su eklenir.Bu işleme 3 gün boyunca tekrar edilir.4. gün sirke,tuz,limon tuzu,toz şeker ve su karıştırılıp sarımsakların üzeri kapanana kadar eklenir.Bir kaç gün sonra turşunuz hazır. Alıntı. | |
|
Etiketler |
kabuklu, sarimsak, sarımsak, tursusu, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kabuklu Yemişlerin Yararları | Zen | Sağlık Köşesi | 0 | 12 Haziran 2014 12:05 |
Balcan Turşusu (Patlıcan Turşusu) | Burce | Turşular | 0 | 23 Mayıs 2014 23:50 |
Sarımsak Turşusu | oneofgirl | Turşular | 0 | 07 Ağustos 2013 17:54 |
Portakal Kabuklu Bisküvi | Zen | Hamur İşleri | 0 | 31 Ekim 2012 22:42 |
Zırh Kabuklu Hayvanlar | KarakıZ | Hayvanlar Alemi | 0 | 03 Eylül 2011 15:21 |