Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2009, 13:41   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vejetaryen Nohutlu Pilav




Vejetaryen Türk Mutfağı
Kültür ve Turizm Bakanlığı

1 bardak pirinç
1/2 paket nohut (dondurulmuş)
2 yemek kaşığı tereyağı
6 yeşil soğan
1,5 bardak kaynar su
Yeterince tuz ve biber

Küçük bir tencerede tereyağını eritin, ince kesilmiş yeşil soğanları ko***** 5 dakika kavurun ve sonra pirinç, tuz, biber, dondurulmuş nohut ve kaynar suyu koyup üzerini kapatın.
10 dakika orta ateşte sonra ateşi kısarak 10 dakika daha çok kısık ateşte pişirin. İkiye katlanmış havluyu kapakla tencere arasına koyup servisten önce 20 dakika dinlendirin.
Pilavı servis tabağına yavaşça alın.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan