26 Aralık 2009, 13:41 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Vejetaryen Nohutlu Pilav Vejetaryen Türk Mutfağı Kültür ve Turizm Bakanlığı 1 bardak pirinç 1/2 paket nohut (dondurulmuş) 2 yemek kaşığı tereyağı 6 yeşil soğan 1,5 bardak kaynar su Yeterince tuz ve biber Küçük bir tencerede tereyağını eritin, ince kesilmiş yeşil soğanları ko***** 5 dakika kavurun ve sonra pirinç, tuz, biber, dondurulmuş nohut ve kaynar suyu koyup üzerini kapatın. 10 dakika orta ateşte sonra ateşi kısarak 10 dakika daha çok kısık ateşte pişirin. İkiye katlanmış havluyu kapakla tencere arasına koyup servisten önce 20 dakika dinlendirin. Pilavı servis tabağına yavaşça alın.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
|
Etiketler |
nohutlu, pilav, vejetaryen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Vejetaryen Bakla | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 02:25 |
Vejetaryen Bamya | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 02:24 |
Vejetaryen Bezelye | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 02:24 |
Vejetaryen Dereotlu Pilav | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Aralık 2009 13:41 |
Vejetaryen | Süslü | Diyet ve Sağlıklı Beslenme | 2 | 13 Mart 2009 16:30 |