IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 26 Aralık 2009, 13:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vejetaryen Dereotlu Pilav




Vejetaryen Türk Mutfağı
Kültür ve Turizm Bakanlığı

1 bardak pirinç
1 küçük soğan, çok küçük doğranmış
2 yemek kaşığı tereyağı
1/2 bardak doğranmış dereotu
1,5 bardak kaynar su
Yeterince tuz ve biber

Küçük bir tencerede tereyağını eritin, küçük küçük doğranmış soğanları koyup pembeleşene kadar karıştırarak pişirin.
Yıkanmış ve suyu süzülmüş pirinci koyup iki üç dakika karıştırarak kavurun, kaynar suyu tuzu biberi de ekleyerek kapağını kapatın.
20 dakika çok kısık ateşe pişirmelisiniz sonra ateşi kapatıp iki kat halinde kağıt havluyu yemeğin üstüne koyun tencerenin kapağını kapatın ve servis yapmadan önce 20 dakika dinlendirin.
Servisten hemen önce doğranmış dereotunu ekleyip çatalla yavaşça karıştırın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dereotlu, pilav, vejetaryen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İçbaklalı Dereotlu Pilav Cappy Makarnalar Pilavlar 0 06 Mayıs 2014 12:58
Kaşar Peyniri Mantolu, Mantarlı Dereotlu Pilav Violent Makarnalar Pilavlar 0 06 Haziran 2013 20:18
Vejetaryen Nohutlu Pilav YapraK Makarnalar Pilavlar 0 26 Aralık 2009 13:41
Dereotlu Üzümlü Pilav YapraK Makarnalar Pilavlar 0 22 Mart 2009 20:31