IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2023, 17:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin Futbol Aşkı




Erkeklerin seyretmeye ve oynamaya doyamadığı futbol, kadınlar tarafından çok tartışılmaktadır. Kadınlar, erkekler kadar önemli bulmazlar, futbolu. Ancak, yine de sormaya devam ederler..

KADINLARA göre dünyanın belki de en büyük ve en önemli sorunlarından biridir, erkeklerin futbola olan aşkı. Hemen hemen her bayan sorar, 'Ne anlıyorsunuz şu futboldan' diye. Bir de çok ünlü bir sözleri vardır, '22 adam bir topun peşinden koşuyor, çok saçma' şeklinde. Yapılan araştırmalara göre bayanlar alışveriş yapmayı nasıl çok seviyorsa, erkekler de futbolu o kadar çok seviyor. 'Bu muydu yani' demeyin, bayanların alışveriş bağımlısı olduğunu, indirim yazısını taa 300 metre ileriden görebildiklerini hepimiz biliyoruz. Alışveriş yaparken tüm dertlerini unutup stres attıklarını da… İşte, erkekler de futbol izlerken aynı şeyleri hissediyorlar. Bağırıp çağırıp stres atıyorlar.

Hele ki tuttuklarıtakıp galip gelmişse başka hiç bir şey sorun olmuyor, tıpkı bayanların çok istedikleri bir çantayı alıp bir de ona uyan bir çift ayakkabı bulduklarında hissettikleri gibi.

BİR TOPUN PEŞİNDEN KOŞAN 22 ADAM

Bayanlar, 22 adamın bir topun peşinden koşması meselesini oldukça saçma buluyorlar. Bir bayanla bir erkek beraber bir dükkâna giriyorlar. Bayan bütün dükkânı baştan sona dolaşıyor ve neredeyse bütün ürünlere bakıyor. Ancak geçen onca zamana, bakılan ve beğenilen onca ürüne, hatta 'Ah bu ne kadar güzel' gibisinden tepkilere rağmen, dükkândan elleri boş çıkıyorlar.

Erkek bezgin, şaşkın ve biraz da sinirli bir şekilde soruyor, 'Neden hiçbir şey almadın' diye, bayanın cevabı çok kısa ve net, 'İyi de ben bir şey almak için gelmedim ki'. Şimdi bu örnekte görülen davranış, 22 kişinin bir topun peşinde koşmasından daha mı normal? Tabii şu da akla gelebilir, bayanlar en azından kavga etmiyorlar; fakat erkekler, futbol yüzünden kavga ediyorlar. Oysa bu da yanlış bir iddia.

Evet, erkekler futbol nedeniyle kavga ediyorlar. Burası doğru, ancak bayanlar da alışveriş yüzünden bir birlerinin saçlarını başlarını yolabiliyorlar. Seri sonu ve indirimdeki güzel bir elbise için kavga eden, elbiseyi çekiştirip bir birlerine hakarette bulunan bayanları hatırlatırım sizlere.Sonuçta erkeklerin futbolu sevme futbolu sevme nedeni oldukça makul karşılanabilmeli…


Alıntı..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Franck Ribery futbolculuk kariyerine nokta koydu: Top durabilir ama içimdeki futbol aşkı asla CORDON BLEU Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 21 Ekim 2022 17:24
Güven Bana'da sorulan futbol sorusu futbol dünyasını ikiye ayırdı. Violent Haber Arşivi 2 16 Kasım 2012 10:40
Futbol Aşkı Uğruna Erkekler Ne Yapıyor Sue Ah Erkekler 0 26 Temmuz 2012 14:59
Futbol Aşkı Uğruna Erkekler Ne Yapıyor Liaaa Ah Erkekler 0 14 Şubat 2012 13:10
Erkeklerin Futbol Sakatlıkları Hakkında 10 Gerçek! PauL Ah Erkekler 0 06 Eylül 2010 12:06