IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2011, 18:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
kadınların erkeklerde değiştiremediği 10 alışkanlık




Erkekler farklı özelliklerinin yanı sıra bazı alışkanlıklara da sahipler. Hoş olmayan bazı alışkanlıklarını da doğal olarak kadınlar değiştirmek isteyebiliyor. Bunu bazıları başarıyor bazıları başaramıyor.

İşte kadınların erkeklerde değiştiremediği 10 alışkanlık!

Koltuk alışkanlığı
Erkeklerin hayatları boyunca vazgeçemeyecekleri eşyalar vardır. Hatta bu eşyalar onlar için bazen o kaadar önemlidir ki; erkek sevgilisiyle buluşmak yerine o eşyayla kalmayı bile tercih edebilir. Bunların en başında rahat bir koltuk gelmektedir. Herkes rahat bir koltukta oturmaktan ya da uzanmaktan hoşlanır ama erkeklerle koltuklar arasında farklı bir bağ vardır.

Bu yüzden kadınların onları bir süreliğine koltuğundan ayıracak iyi programlar yapması gereklidir. Programlar yapın ama eski koltuğu modern bulduğunuz yeni bir tasarımla değiştirmeyin. Bu ayrılık sebebi olabilir.

Uyku alışkanlıkları
İki tip uyku alışkanlığı vardır. İlki erken yatıp erken kalkmayı seven ve ne olursa olsun uykusundan ödün vermeyenler. İkincisi de çok geç yatıp buna rağmen erken kalkabilen ve sizin de aynı miktarda uyumanızı isteyen erkekler.

Bazı erkekler eğer bir kadın erken yatmayı seviyorlarsa erkek kadının kendini suçlu hissedebilecek şekilde bunu ona karşı kullanır.

Bir erkek geç saatlere kadar uyumayı seviyorsa onu asla erkenden uyandıramazsınız. Erkk arkadaşınızın uyku saatleriyle ilgili bir problem yaşıyorsanız onun size uyum sağlamasını beklemek yerine kendinize o uyurken uğraşabileceğiniz başka hobiler bulun.

Dedikodu
Erkekler dedikodu konusunda kadınları suçlarlar ancak kendilerinin daha fazla dedkodu yaptığını kabul etmezler. Kadınlar başkalarının kulağına gitmesin diye yüzeysel konuşur erkekler ise konuyu detaylandırırlar.

Bir dedikoduyu bir kız arkadaşınıza anlatmak yerine erkek arkadaşınıza anlatırsanız bu hata olur. Çünkü konu erkekler tarafından konuşulursa asla unutulmaz. Ama kadınlar önemini yitiren konuların üzerinde durmaz.

Arkadaşları
Her kadın sevgilisinin en az bir arkadaşından hoşlanmaz. Bu kişileri ilişkileri için tehdit unsuru olarak görürler. Eğer sevgilinizin arkadaşları ilişkinizde problem yaratıyorsa bu durumu sevgilinize anlatmak yerine arkadaşlarına iyi davranmaya başlayın. Bu sayede sorunun sizde mi arkadaşlarınızda mı olduğunu anlamasını sağlayın.

Erkek arkadaşlarıyla buluşmak istediğinde sorun çıkarmazsanız bu davranışınız onun arkadaşları tarafından sevilmenizi sağlayacaktır. Ve arkadaşları ona sizi kaçırmaması gerektiğini söyleyeceklerdir.

Telefonla konuşma
İlişkinizin ilk başlarında tabii ki birbirinizi tanımak için daha çok konuşacaksınız ama aslında sevgilinizin telefonla konuşmaktan sıkıldığını öğrendiğinixde kırılabilirsiniz. BU yüzden telefonda tartışmayın. Çünkü sinirli olduğu için sizi dinlemeyecektir ya da telefonu kapatmak için bahaneler üretecektir.

Giyim tarzları
Modayı takip etmek kadınlar için ne kadar zevkliyse erkekler için de bir o kadar boşa zaman harcamak anl***** gelir.

Spor giyinen sevgilinizin giyim tarzını değiştirmeyi düşünüyorsanız ona kendi zevkinize göre hediye alabilirsiniz. En azından sizi mutlu etmek için giyecektir. Onun bu haline iltifat etmeniz de onu mutlu edip cesaretlendirecektir.

Televizyon ve kumanda hakimiyeti
Televizyon ve kumanda sanki yalnızca erkeklerin faydalanması için icat edilmiş gibi düşünülmektedir. Elinize aldıktan 5 dakika sonra bakarsınız ki kumanda yine sevgilinizde. Kumandayı kullanmak için güçlü olmak ya da kumandayı kullanmayı bilmek gerekmiyor.

Peki neden erkekler daha çok kullanıyor? Çünkü kumanda aslında erkeklerin ev içinde dominant olduklarını gösteren bir araçtır.

Bu yüzden bırakın kumanda hakimiyeti onda olsun ilişki hakimiyeti sizde!

Yemek alışkanlığı
Eğer yemek yemeye düşkün bir erkekle beraberseniz onu olduğu gibi kabul edeceksiniz. Çünkü alıştığı tarzda yemek yiyen ve fast food seven bir erkek bunları yemekten vazgeçmez.

Sevgilinize yemek hazırlayacaksanız kesinlikle farklı yemekler yapmaya kalmayın. Erkeklerin beğendiği klasik ev yemekleri yapmanız onun hoşuna gidecektir. Tavuk ve balık yerine etin de ilk tercihleri olduğunu unutmayın.
Hobileri
Erkeklerin bağlı oldukları hobi ve aktivitelerin başında spor takımına karşı duydukları fanatikliktir. Bu nedenle kaçırmak istemedikleri maçlar olduğunda ona anlayış göstermekten ve bunu kabul etmenizden başka çareniz yok. O maçlara gittiğinde siz de kendinize zaman ayırın.

Her zaman haklı olduğunu iddia etmeleri
Konu ne olursa olsun sevgilinizle fikir ayrılığına düştüğünüz zaman genellikle kendilerinin haklı olduğunu iddia ederler. Bu yüzden sevgilinizle bazı konularda tartışmak yerine siz de onunkine benzer bir davranışta bulunabilirsiniz. Böylece sizin ne hissettiğinizi daha iyi anlayacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
10, alışkanlık, değiştiremediği, erkeklerde, kadınların


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadınların Erkeklerde Anlayamadıkları Seyra Ah Kadınlar 0 05 Haziran 2014 15:40
Kadınların en sevdiği erkek parfümleri!, Kadınlar Erkeklerde Bu Parfümlere Bayılıyor Zen Ah Erkekler 0 31 Ocak 2013 13:09
Kadınların erkeklerde aradıkları şeyler.... Hayal Ah Kadınlar 0 10 Nisan 2010 11:08
Kadınların Erkeklerde Beğenmediği Saç Modelleri Süslü Ah Erkekler 3 09 Ocak 2010 03:33
Alışkanlık Thief Komik Loglar 2 01 Aralık 2008 08:53