IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2022, 14:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kadınların Erkeklerde Baktığı 10 Bölge




Kadın ve erkek ilişkilerinde, ilk karşılaşma ya da ilk buluşma gibi durumlarda kadınlar erkeklerin en çok neresine bakıyor? Bunun gibi sorular en fazla merak edilen durumlar arasında yer alıyor. Kadın ve erkek karşılaşmasında kadınlar erkeklerin vücutlarında bazı bölgelere daha fazla bakıyor.

Kadınlar Erkeklerin Neresine Bakar;
1. Yüz Bölgesi

Kadınların erkelerde ilk ve en çok baktıkları bölge yüz kısımları oluyor. Kadınlar erkeklerde saç sakal uyumuna çok fazla dikkat eder. Kafa ve yüz şekline uygun olarak şekillenen saç ve sakalların uyumlu olması kadınlar için son derece önemlidir ve en çok bu bölgeleri dikkat çeker.
2. Gözler
Kadınların en fazla etkilendikleri yerlerden biri karşısındakinin bakışları, bu nedenle kadınlar erkeklerde en fazla gözlerine odaklanıyor. Söyledikleri ve yaptıkları arasında doğruluk payı arayan kadınlar gözlerden birçok şeyi anladıkları için en fazla gözlerine bakıyor.
3. Dişler
Temizlik kadınlar için oldukça önemli bir unsurdur. Bu nedenle kadınlar karşısındaki erkeğin dişlerine çok fazla bakar. İlk olarak dişleri temiz mi? Dişlerine iyi bakıyor mu? Gibi sorular nedeni ile dişlerine çok fazla dikkat ederek takip ederler.
4. Eller
Kadınlar için temizlik son derece önemli bir unsur. Ellerde temizlik açısından ilk bakılan yerler arasında. Elleri güzel mi? Tırnakları bakımlı mı? Diye kadınlar erkeklerin ellerine çok fazla dikkat eder ve çok fazla bakar.
5. Kalçalar
Kadınların ilgisini çekmeyi başaran erkeklerdeki bir diğer nokta kalçalarıdır. Kadınlar erkeklerin en çok kalça kısımları sıkı mı? Set mi? Diye tespit etmek için çok fazla bu bölgelerine bakar. Çünkü erkeklerde aranan kalça yapısı sıkı ve kavisli olmasıdır.
6. Omuzlar
Nasıl erkekler kadınlarda ince bel gibi özellikler ararsa kadınlarda aynı şekilde erkeklerde geniş omuz arar ve en çok omuz kısımlarını inceler. Geniş omuzlu yapıya sahip erkek kadınların daha fazla ilgisini çekmekte ve daha fazla görsel olarak cazip gelmektedir.
7. Göğüs Bölgesi
Kadınlarda erkeklerin göğüs kısmına çok fazla bakmakta ve incelemektedir. Onlara göre azda olsa kaslı bir yapıya sahip erkek yeterlidir. Kadının kendini güvende hissetmesini sağlayacağı yer olan göğüs kısımları, en fazla bakılan ve dikkat edilen yerler arasında bulunur.
8. Ayakkabılar
Dost başa düşman ayağa bakar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kadınlar ayakkabı konusunda oldukça titizdir. Bu nedenle erkeklerin ayaklarını ve giydikleri ayakkabıları çok fazla inceler. Bakımlı ve temiz olan ayakkabılar kadınların en fazla baktıkları ve temiz görmek istedikleri yerlerdir.
9. Kıyafetler
Moda takipçisi kadınlar, erkeklerin giydikleri kıyafetlere çok fazla önem verdikleri için kıyafet seçimlerine çok fazla bakar. Modaya uygun giyiniyor mu? Uyumlu mu? Gibi sorulara yanıt bulmak için kıyafet tercihlerine çok fazla bakar ve dikkat eder.
10. Boy
Kadınlar için önemli olan bir diğer unsur erkeğin boyu, bu nedenle en çok boy uzunluğuna bakar. Kendisi kısa olsa bile

(Alıntıdır)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadınların Erkeklerde Sevdiği Saç Modelleri See Ah Kadınlar 6 12 Temmuz 2015 21:14
Kadınların Erkeklerde Anlayamadıkları Seyra Ah Kadınlar 0 05 Haziran 2014 15:40
kadınların erkeklerde değiştiremediği 10 alışkanlık Frozen Ah Erkekler 0 20 Mart 2011 18:31
Kadınların erkeklerde aradıkları şeyler.... Hayal Ah Kadınlar 0 10 Nisan 2010 11:08
Kadınların Erkeklerde Beğenmediği Saç Modelleri Süslü Ah Erkekler 3 09 Ocak 2010 03:33