IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Mayıs 2012, 13:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kendine Güvenen Erkeğin Kokusu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Douglas Erkeği ve Douglas Kadını için özel olarak tasarlanan stil sahibi Hilfiger Man ve zarif Hilfiger Woman parfümleri sadece Douglas Parfümerilerinde!Douglas Erkeği için tasarlanan stil sahibi, eşsiz parfüm "Hilfiger Man" ile kendinizi farklı hissedeceksiniz.

Kendine güvenen erkeğin kokusu Hilfiger Mansportif günlerden klasik gecelerin şıklığına kadar içinde bulunulan her ortama uyum sağlayan muhteşem bir parfüm olarak dikkatleri çekiyor.

Sadece Douglas’a özel olarak tasarlanan yeni Hilfiger Man şişesinin basit ama güçlü çizgileri, her kadının arzuladığı bir erkek görünümünü simgeliyor. Stil sahibi, sportif ve cazibeli erkeklerin yeni parfümü olmaya aday Hilfiger Man'in ilk notalarında yer alan yeni kesilmiş zencefil ve kakule esanslarını, mandalina, artemisia ve ananasın meyvemsi notaları takip ediyor. Arka notalarındaki selvi özünün odunsu kalbinin, sardunya, lavanta ve sandal ağacı ile birleşerek yaydığı koku sayesinde Douglas Erkekleri artık hem modern hem de klasik bir yansımaya sahip olacak.

Hilfiger WomanPear Blossom ile karşı konulamaz çekiciliğiniz ve ruhunuz serbest kalacak.

Sadece Douglas Parfümerilerinde satışa sunulan ve sınırlı sayıda üretilen Hilfiger Woman Pear Blossom bahar ve yaz aylarında kullanıldığı andan itibaren vazgeçilmez olmaya aday bir parfüm olarak dikkatleri çekiyor. İçeriğindeki dut, misk kokulu baharatlar ve tarçınla karıştırılmış sıcak şeftali aromalarının yarattığı ferahlık, portakal çiçeği özü, ahududu, sandal ve sedir ağacı aromalarıyla pekişerek sihirli bir etki yaratıyor.

Kavrulmuş organik tonka, davana özü, tarçın kabuğu ve çırpılmış beyaz krema notaları ise yumuşak ve hafif bir karışımın ortaya çıkmasını sağlayarak etkisini uzun süre kaybetmeyen yoğun bir parfüm olarak ortaya çıkıyor. Kapağındaki çizgili kurdelesiyle Douglas Kadınının zarifliği ve çekiciliğinin de yansıtıldığı Hilfiger Woman Pear Blossom, her kadınının sevilme isteğini vurguluyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkeğin, güvenen, kendine, kokusu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
kendine güvenen gelsin :))) sevecen_06 Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? 1 15 Aralık 2008 20:27