IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2014, 18:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkekler Bunları Da İstiyor!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erkeklerin Kadınlarda Dış Görünüş Dışında Aradığı 12 Özellik


Dış görünüş tabii ki de ilgi çeker ama bir ilişkiyi yürütmeye yetmez.

Erkeklerin Kadınlarda Dış Görünüşünden Başka Hoşlandığı 12 Şey
Erkeklerin, çoğu zaman, kadınlarda aradıkları tek şey güzel bir görüntü değildir. Her ne kadar dış görünüş ilk dikkat çeken yan olsa da, ilişki rayına oturduktan sonra önemli olan en son şey dış görünüş oluyor. İşte size erkeklerin, kadınlarda, asıl çekici bulduğu 12 özellik!

İyi bir dinleyici olması

Çoğu erkek dinlemeyi bilen kadınları takdir eder. Onlara, ''Sana demiştim’’ demeyen, vaaz vermeyen, onların yerinde olsaydı ne yapacağını söyleyen birini istemezler. Bazen sadece dinlemeli ve sabırlı olmalısınız. Unutmayın çoğu erkek, problemlerini sindirdikten sonra konuşmaya hazır olur. Erkek arkadaşınıza söylemeniz gereken şey, o konuşmaya hazır olduğu zaman sizinle konuşabileceğidir.

Spontan olması

Akışına göre hareket etmeniz erkeklerin gerçekten de hoşuna gider. Çoğu erkek önümüzde şarkı sölemese de biz kadınların şarkı söylemesine ya da dans etmesine bayılırlar. Bizi olduğumuz gibi görmeyi severler ve sürprizlerine pozitif reaksiyonlar vereceğimizi bildikleri sürece, sürpriz yapmaktan da hoşlanırlar.

İyi bir sürücü olması

Her ne kadar erkekler, kadınların araba kullanması konusunda genellikle şikayetçi olsalar da arabayı iyi kullanan kadınlara bayılırlar.

Başarılı olması

Yaptığı şeylerden keyif alan kadınlar, erkeklere en çekici gelen kadınlardır. Sürekli mızmızlanan kadınlardan hoşlanmazlar. İlla ki çok başarılı bir kariyere, başarılı bir öz geçmişe sahip olmanız gerekmez. Önemli olan sizin olduğunuz kişi olarak kendinizi iyi hissetmeniz ve mutlu olmanızdır.

Yemekten keyif alması


Sağlıklı beslenmek ve gereksiz kalorileri hayatınızdan çıkartmak iyi ama obsesif bir şekilde kalori sayan kadın tamamen başka bir şeydir. Bir restorana, pizzacıya ya da kebapçıya gidip rahatlamak, güzel zaman geçirmek, sohbet etmek ve yemeğin tadını çıkartmak, kendinize güveninizin olduğunu gösterir ve erkekler kendilerine güvenen kadınlara bayılırlar.

İyi yemek yapabilmesi

Büyüklerimiz, erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiğini söylerler ve bu doğrudur. Erkekler yemek yapabilen ve onlar için yemek yapmayı isteyen kadınları çekici bulurlar.
Yapmacık olmaması
Her yeri yapılmış, sahte kadınlar her ne kadar gittikleri ortamlarda dikkatleri üzerlerine çekseler de birçok erkek, bu tip kadınları uzun süreli bir ilişki için tercih etmeyeceklerini söylerler.

Uzlaşmaya açık olması

Her erkek, uzlaşmaya açık bir kadınla olunca, kendilerini daha iyi hisseder.

İlgili olması

Erkekler, onlarla ilgilendiğinizi bilmeye ihtiyaç duyarlar. Ama dikkatli olun, ona, artık duymaktan bıkacağı derecede, sürekli seni seviyorum demeniz ona nasıl hissettiğinizi göstermenin iyi bir yolu değildir. Genel olarak erkekler, sizi sevdiklerini bir kere söylerler ama beş kere de davranışlarıyla gösterirler. Siz de aynısını yapmalısınız. Arada ona sürprizler yapın, dertlerini dinleyin ve ona söylemek istediğiniz her şeyi, göstererek anlatmayı tercih edin.

Komik olması


Kadınların espri anlayışına sahip olanları, erkeklerin dikkatini çekerler. Özellikle de bu kadın, ömürünü beraber geçirmeyi istediği kadınsa!
Kendine özen göstermesi
Kendine özen gösteren kadının, onlara da özen göstereceğini düşünmeleri sebebiyle, erkekler kendilerine ve güzelliklerine dikkat eden kadınları çekici bulurlar.

Güçlü olması

Güçlü kadınlar erkekler için çekicidir. Tabii ki kendinizi arada bir onun tarafından ''kurtarılmaya’’ bırakmanız, onun gururunu okşar ve hoşuna gider ama işler yolunda gitmediği zamanlar güvenebileceği bir kayası olduğunu bilmek, erkekler için de en az bizim için olduğu kadar önemlidir.

Gördüğünüz gibi, erkekler için sadece dış görünüş yeterli değil. Onlar da tıpkı bizim gibi, onlarda aradığımız özelliklerin, bizde olmasını istiyorlar. Peki, siz kendinizde bu özellikleri görüyor musunuz?

istanbella

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bunları, da, erkekler, İstiyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkekler Bakın Ne İstiyor? Rhytia Ah Erkekler 0 13 Şubat 2014 15:12
Erkekler Esmer Eş, Sarışın Sevgili İstiyor Sue Ah Erkekler 9 16 Ağustos 2012 16:35
Erkekler Kadınlardan Bunları Duymak İstiyor Sue Ah Erkekler 3 18 Temmuz 2012 18:36
Erkekler De Mor Çatı İstiyor . :) LeyLa Haber Arşivi 1 14 Temmuz 2011 15:39
Yeni Nesil Erkekler Ne İstiyor? Kralice Ah Erkekler 1 01 Ocak 2009 21:25