IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2022, 14:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin Kadınlarda Baktığı Yerler




Kadınlar erkeklerin ilgisini çekmek için birçok yönteme başvurur. Bu yöntemler sonuç vermediğinde kendisini mutsuz hisseder ancak durum aslında bu kadar karmaşık değildir. Erkeklerin kadınlarda baktığı bazı nokta atış yerler bulunmaktadır. Peki erkekler genel olarak kadınların neresine bakar? Erkeklerin kadınlarda baktığı yer neresidir? İşte, kadınlar için özellikle hazırladığımız “Erkekler kadınlarda en çok baktığı yer” içeriği…
1. Kadının Göğüsleri Ön Planda
Erkeklerin kadınlarda en çok baktığı yerlerin başında Göğüsler gelmektedir. Kadını kadın yapan ve kendisini gösteren en önemli ve en çekici bölge de göğüs bölgesidir. Bir erkek hoşlandığı kadınla karşılaştığında ilk olarak ister istemez göğüslere odaklanmaktadır. Bu onları takıntılı yapmaz. Sadece size çekici ve etkileyici bir kadın olduğunu hissettirir.
2. İlk Görsel Temas Gözler
Erkekler kadınları genel olarak bir süzdükten sonra en çok baktıkları diğer bir yer ise gözlerdir. İnsanlar genel olarak bir kişisinin gözlerine baktığında kendisinde bir kıpırtı hisseder. Eğer bu kıpırtı hissedilirse bu aşka doğru ilerler. Erkeklerin bir kadında en çok etkilendiği yerlerden bir tanesi olan gözler karşı cins için oldukça önemlidir.
3. Kalçalar Çok Önemli
Kadınları kadın yapan önemli özelliklerin başında yuvarlak hatlar gelmektedir. Kadınlarda bulunan yuvarlak hatlar erkeklerin oldukça dikkatini çeker. Nasıl göğüsler ilk bakılan yer olsa da kalçalar da en az göğüsler kadar etkilidir. Ancak bu bakış çok keskin değildir. Kalçalara bakmak için emin olun erkekler 50 takla atmaktadır.
4. Dolgun Dudaklar Sizi Ön Plana Çıkartır
Erkekler kadınlarda dolgun dudaklara hiçbir zaman karşı çıkamaz. Bu durum tabi ki tek başına bir etken değildir ancak emin olun ki kadınlarında dudaklarına bakıp etkilenmeyen erkek sayısı oldukça azdır.
5. Pürüzsüz Bacaklar Kusursuzluk Göstergesi
Vücudun tamamlayıcı bölgelerinden olan bacaklar erkekler için son derece önemlidir. Alımlı ve çekici görünen bacaklara karşı hiçbir erkek karşı duramaz. Bacaklar özellikle kalçalarla doğru orantılıdır. Tek başına kalçalar erkeklerin dikkatini çekse de pürüzsüz bacaklarla bir araya geldiğinde bu karşı durulamaz bir hale gelmektedir.
6. Bakımlı Saçlar Olmazsa Olmaz
Dünya üzerinde hiçbir erkek yoktur ki kadınların saçlarına bakıp etkilenmesin. Birçok erkek karşı cinsine baktığında nasıl ki gözlere ve göğüslere bakarsa aynı zamanda saçlara da bakmaktadır. Erkeklerin en çok hoşuna giden ise kadınların saçlarının doğal olmasıdır.
7. Eller Çok Önemli
Kadınlar kendilerine erkeklerden daha çok bakmaktadır ve bunu vücudunun her bölgesine uygulamaktadır. Erkeklerin en çok dikkat ettiği yerlerin başında eller gelmektedir. Bir kadının elleri bakımlıysa her yeri bakımlıdır, güzeldi algısı erkeklerin genellemesine neden olmaktadır.
8. Küçük Ayrıntı Gibi Dursa da Dişler Olmazsa Olmaz
Yolda yürürken ya da bir yer de otururken nerede olursa olsun en çok dikkat çeken bölgelerin başında ağız yani diş gelmektedir. Karşınızdaki ile konuşurken ya da gülüşürken dişleriniz mutlaka bakımlı olmalıdır. Çünkü erkekler nasıl ki kadınların dudaklarını bakarsa aynı zamanda bu dişlere de odaklanmasında neden olacaktır.

(Alıntıdır)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Kasım 2022, 14:06   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erkeklerin Kadınlarda Baktığı Yerler




Sıralamam:
Bel, göbek ve düzgün bir kalça.

__________________
Onmaz kara sevdamızı kan söndürecektir!
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeklerin sadece güzelliğe baktığı gerçeği Hesna IF Sözlük 5 31 Mayıs 2022 10:47
Erkeklerin kadınlarda sevmediği 10 alışkanlık NerqiS Aşk ve İlişkiler 0 25 Kasım 2018 18:05
Erkeklerin kadınlarda en sevdiği 10 kıyafet Sanem Ah Kadınlar 5 10 Temmuz 2018 17:00
Erkeklerin Kadınlarda Sevdiği Trendler Zen Moda Trendleri 1 24 Aralık 2012 19:14
Erkeklerin Kadınlarda Sevdiği 11 Şey YapraK Ah Erkekler 3 27 Eylül 2010 22:28