IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2012, 13:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
The Cool Cats İLE LACOSTE Live İşbirliği Yapıyor





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Son yıllarda ‘cutting-edge’ tarzındaki tasarımlarıyla dikkat çeken Fransız markası ‘The Cool Cats’ LACOSTE’un genç ve dinamik koleksiyonu LACOSTE L!VE ile işbirliği yapıyor.
2012 Sonbahar/Kış sezonuna damgasını vuracağa benzeyen bu işbirliğinin sonucunda ortaya çıkan birbirinden enerjik ve farklı dokuz ürün Lacoste mağazalarındaki L!VE bölümlerinde ve Beyoğlu Lacoste L!VE konsept mağazasında sizleri bekliyor.
Koleksiyon üç polo, iki t-shirt, bir kolej tarzı ceket, bir hırka, bir balıkçı kazak, bir spor çantası ve 1 çift spor ayakkabıdan oluşuyor.
The Cool Cats’in kedi maskotu ile LACOSTE’ un ikon haline gelen timsahının eğlenceli versiyonlarına yer verilen ürünler Lacoste mağazalarında sizleri bekliyor.
The Cool Cats’in güneş gözlüğü takan ve üçgen yüzlü ikonik kedisinin dili yerine Lacoste’un timsahını ağzından çıkarmasını anlatan figürlü kazaklar koleksiyonun dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor.
Koleksiyonda yer alan bir diğer iddialı ürün hırkaların üzerinde ise uykuya dalıp kıvrılmış uyuyan mavi Cool Cats figürü ile Lacoste timsah figürü bütün dikkatleri üzerine topluyor.
Bir torbanın içinde timsah şekerleri bulan The Cool Cats kedisi ise koleksiyonun en eğlenceli figürlerden biri olarak koleksiyondaki yerini alıyor.
Cool Cats’in ‘C’ harfinin sol köşesine işlendiği ve bu işlemenin ortasında lacoste timsah logosu bulunan polo tişört ise klasik şıklıktan vazgeçmeyen beylerin terichi olacak gibi görünüyor.
Ve işte Cool Cats yaratıcılarıyla röportaj…
Neden Cool Cats LACOSTE L!VE ile iş birliği yaptı?
Pedro: Biz Fransızız o yüzden LACOSTE’un bizim için anlamı çok büyük. Ve şimdi yeni L!VE çizgisi ile ön plana çıkan marka, bizim hayat tarzımızı daha çok yansıtıyor. Müzik, sanat ve diğer her şeyin yaratmakla ve hayattan keyif almanın yeni yollarını keşfetmekle ilgili olduğunu düşünüyoruz.
Michael: Ünlü Fransız markaları arasında LACOSTE her zaman benim favorilerimden biri olmuştur. Lacoste’un yeni koleksiyonu L!VE heyecan verici olmasının yanı sıra The Cool Cats takipçilerinin tarzıyla da oldukça uyum sağlıyor. Bizim tarzımızla tam olarak örtüşüyor.
LACOSTE ile ilk anınız nedir?
Pedro: Benim ilk kıyafetim! Bir fotoğrafım bile var: Herşey LACOSTE ve pembe nedenini bilmiyorum anneme sorun!
Michael: Bana LACOSTE her zaman Roland-Garros Açık Tenis turnuvasını hatırlatmıştır. Çocukluğumda, her sene sabırsızlıkla maçları beklediğimi hatırlıyorum, timsah her yerdeydi; bu anılar arkadaşlarımı ve beni hayatımız boyunca etkiledi. Bizim için LACOSTE her zaman stil, başarı, ve zarafet anlamına geliyor.
En çok hangi LACOSTE ürününü beğenirsiniz ve hangi ürün vazgeçilmezinidir?
Pedro: Klasik beyaz tenis şortu en çok beğendiğim ve sevdiğim ürün. Bunun nedeninin 90’ların başında, daha çocukken tenis oynamama bağlıyorum ancak Lacoste’un kalitesi 90’lı yılları aşarak günümüze kadar artarak devam etti.
Michael: Kesinlikle L.12.12 klasik Lacoste polosunun gerçek bir efsane ve zamansız bir klasik olduğunu düşünüyorum.
Bu kapsül koleksiyon için size ilham veren ne oldu?
Michael: Ana ilham kaynağım Amerika’nın ünlü vakıf okulları ligi ‘Ivy’ oldu.
So-Me: LACOSTE markasında neyi seviyorsak bu özel koleksiyon tasarımlarımızda da ona dokunmaya ve onu yaşatmaya çalıştık, mesela; klasik şıklık.
İllüstrasyonların fikri nereden geliyor?
So-Me: Bir taraftan LACOSTE’un klasik görüntüsünü benimserken; aslında kendi koleksiyonumuzun parçalarının detaylarında da hep vurgulamaya çalıştığımız Amerikan okul çizgisini kattık. Diğer taraftan L!VE olduğu için kendimize artık ikon olan timsahla biraz oynama hakkı tanıdık. Her zaman avını yutmaya hazır, ağzı açık, vahşi timsah ile uykulu tembel kedi arasında bu çelişkili ilişkiyi oluşturduk.
Bu kapsül koleksiyonu kimlerin üzerinde görmek istersiniz?
Pedro: Ben insanları bir araya getireceğimizi umuyorum. Hip hopçu olabilrisiniz yada bir indie girl yada George Micheal hayranı bir metalci. Bu koleksiyon tam size göre!
So-Me: Hangi kızların üzerinde demek istedin herhalde! Umuyorum ki Cool çocuklar bu koleksiyondan giyinecekler ve babaları bu kıyafetleri onlardan çalmak isteyecek.
En çok hangi parçaları kendi gardırobunuzda görmek isterdiniz?
Pedro: Ceket benim için mükemmel gözüküyor! Okula dönemini hatırlatıyor!
Michael: Seçmek çok zor! Bütün koleksiyon cezp edici derecede güzel tasarlanmış. Ceket çılgın gözüküyor ama son zamanlarda timsah şekerli t-shirt kadar cool bir t-shirt görmediğinize eminim. Ben bir koleksiyon adamıyım, yani bütüncüyüm o yüzden insanların bütün parçalara sahip olmak istediğini görmeyi arzularım.
So-Me: Ben bütün poloları istiyorum. Her zaman LACOSTE polo hayranı oldum ve bu tarihi ve zamansız parçaya kendi dokunuşumu katmaktan dolayı onur duyuyorum.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cool, lacoste, live, yle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Lacoste 2011 -2012 Saat Modelleri../ Lacoste Yeşil Çerçeve Saat Trend. Sevda Ah Kadınlar 1 07 Temmuz 2011 15:06
ESET ve Casper İşbirliği Ocean Güvenlik ve Güvenlik Açıkları 2 24 Kasım 2010 22:01
CompTIA ve LPI İşbirliği Ocean GNU, Linux ve UNIX 0 27 Nisan 2010 14:37