IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2010, 12:38   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aldatmaya karşı alınacak en kesin önlem




Aldatmaya karşı alınacak en kesin önlem

Evlilik ve ergenlik öncesi mutlaka yaptırın...

"Aldatma sosyal yara haline geldi" diyen Cinsel Terapist Gülsüm Bacanak, "Var olan ilişkiyi geliştiremeyen ve kendilerini yeniden ifade etmeye çalışanlar aldatıyor. Eğlenceye ve cinsel yaşama odaklanan bir model anlayışı dünyayı etkisi altına aldı. Cinsel Check-Up yaptırın" dedi.
Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) Genel Sekreteri Cinsel Terapist-Psikolog Gülsüm Bacanak, "İnsanlık tarihinin en eski zamanlarından bu yana değişmeyen bir gündem maddesi olan aldatma, son yıllarda sosyal bir yara haline geldi" dedi.

NEDEN ALDATIYORLAR?

Cinsel Terapist-Psikolog Gülsüm Bacanak, "Var olan ilişkiyi bitirip yeni bir ilişkiye başlamak varken, neden bazı insanlar aldatmayı tercih ediyor?" sorusunun her dönemde farklı yanıtlarının olabileceğini vurguladı. Bacanak, aldatmanın her geçen gün arttığına dikkat çekerek, "Genel olarak temelde var olan bir ilişkiyi geliştirebilmek, üretebilmek ve yaşamı paylaşabilmek becerisini geliştirememiş kişilerin kendilerini yeniden ifade etme, dürtüsellikteki anlık hazların sürekliliğini sağlama ve sonsuz bağlanma arayışlarına aldatma diyebiliriz" dedi.

GENÇLER HEDONİZM KISKACINDA

Çalışmayan, üretmeyen sadece eğlenceye ve cinsel yaşama odaklanan bir model anlayışının dünyayı etkisi altına almaya başladığını ifade eden Bacanak, kendine her geçen gün daha çok taraftar bulan hedonist yaşam tarzının özellikle Türkiye'de ideali olmayan ve sorunlu gençleri tehdit ettiğini söyledi. Gülsüm Bacanak, "Yunanca 'hedone' haz ve zevk demektir. Hedonizm kelime anlamıyla hazcılık, haz alma anlamına gelen, en üstün iyiliğin haz olduğunu ileri süren bir öğretidir. Cinsel hedonizm ise nefsin egemenliğidir. Yaşamın anlamını cinsel hazda bulan dünya görüşüdür. Cinsel hazza teslim olmuşluk kültür, bir değersizlik, giderek cinsel iştahı azgınlaştıran bir davranış bozukluğudur" şeklinde konuştu.

YILDA BİR KEZ YAPTIRIN

Check-up'ın risk gruplarına ve hastalıklara göre genel sağlık kontrolü olarak bilindiğini söyleyen Bacanak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Check-up ile sağlanan erken teşhis çok önemlidir. Erken teşhisle bulaşıcı hastalıkların özellikle aile içi yayılması önlenir, tedavi masrafları çok müthiş oranlarda azaltılır, kanser gibi ileri evrelerde tedavisi mümkün olmayan hastalıklar tedavi edilme şansı bulur. Cinsel check-up amacıyla yaptırılan tetkikler ve muayeneler de cinsel işlev bozukluklarının erken teşhisinde çok büyük rol oynamaktadır.

EVLİLİK ÖNCESİ ŞART

RT Enstitü olarak başta üriner ve genital sistem olmak üzere yılda en az bir kere cinsel check-up öneriyoruz. Ergenlik ve evlilik öncesi yapılacak cinsel chueck-up'a CİSED olarak çok önem veriyoruz. Çünkü erken boşalmadan sertleşme bozukluklarına, vajinismustan ağrılı cinsel ilişkiye kadar pek çok konu bu sayede daha hastalık başlamadan erken teşhis edilebilir ve gerekli psikolojik destek ve cinsel bilgilendirmelerle kişi cinsel sağlığı yerinde birey olarak topluma kazandırılabilir. Ergenlikde gençleri doktora götürüp sorunları konusunda bilgilendirmek, cinsel sorunlarda önemli olan utanma duygusunun ortadan kalkmasını da sağlıyor. Ergenlik ve evlilik öncesi cinsel check-up şarttır."



vtn

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aldatmaya, alinacak, alınacak, en, karsi, karşı, kesin, onlem, Önlem


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ev kazalarına karşı 14 önlem N999 Aile Evlilik ve Çocuklar 0 24 Mart 2012 15:07
Kapıkule'de domuz gribine karşı önlem Cemalizim Haber Arşivi 0 04 Mayıs 2009 01:50
spam karşı önlem GemLik Unreal IRCd 1 29 Aralık 2007 17:31