IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 06 Eylül 2014, 23:44   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ballı, Tarçınlı Tereyağı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



MALZEMELER

250 gram tereyağı
2 yemek kaşığı bal
1 adet rendelenmiş portakal kabuğu
1 tatlı kaşığı tarçın


NASIL YAPILIR?

Bal, rendelenmiş portakal kabuğu ve tarçını karıştırarak, oda sıcaklığında eriyen tereyağı ile harmanlayın.
Alüminyum folyoyu parlak kısmı dışa gelecek şekilde açın.
Hazırladığınız tereyağı karışımını orta kısmına yerleştirin.
Rulo şeklinde sararak, derin dondurucuda muhafaza edin.
Arzu ettiğiniz miktarda alarak; muhallebi, tatlı sos, cheesecake, kek kısacası tereyağı kullanılan tüm tatlı reçetelerinde kullanın.

__________________
~ Adım YaLnızLık ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ballı, tarçınlı, tereyağı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tereyağı ve Tarihçesi SimHa Yemek Tarifleri 0 13 Ağustos 2014 16:36
Tarçınlı Ballı Sütün Faydaları Zen Sağlık Köşesi 0 15 Haziran 2014 22:54
Portakallı Tereyağı oneofgirl Soslar 0 13 Ağustos 2013 16:37
Ballı ve Tarçınlı Kurabiye N999 Pastalar 0 21 Nisan 2012 23:59
Limonlu Tereyağı Sos Adrasteia Soslar 0 22 Ocak 2012 10:47