IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2011, 16:40   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iPhone 4S kampanyası yok sattı!




En akıllı telefona yoğun ilgi satışları başlamadan bitirdi.

Avea’nın 16 Aralık Cuma günü satışa sunduğu iPhone 4S, iki günde tükenerek satışlar beklentinin üzerinde gerçekleşti. Apple’ın en akıllı telefon olarak lanse ettiği ve tüm dünyada “Şimdiye kadar piyasaya çıkmış en inanılmaz ve özellikli iPhone” olarak nitelendirilen iPhone 4S, Avea’nın sunduğu cazip seçeneklerle kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Avea İletişim Merkezleri’nde cazip seçeneklerle müşterilere sunulan iPhone 4S, 16GB modeli 115 TL, 32GB modeli için 133 TL ve 64GB modeli için ise 151 TL’lik fiyatlarlarla 24 ay sözleşmeli olarak satılırken, fiyatlara 250 dakika her yöne konuşma ve SMS ile 4 GB data paketi dahil ediliyor. Sadece data paketi ile ilgileniyorum diyenler, iPhone 4S’e 4GB için 107 TL ödeyerek sahip olabilecekler.

Kampanya dışında sadece cihaz almak isteyenleri de düşünen Avea’nın, peşin fiyatına özel satış rakamları ise şöyle; 16GB modeli için 814 Euro, 32GB modeli için 959 Euro ve 64GB modeli için ise 1105 Euro.

Kullanıcılarına teknolojinin verebileceği tüm ayrıcalıkları yaşatacak olan iPhone 4S’in kısa sürede bu kadar yoğun ilgi görmesinden memnun olduklarını belirten Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, “iPhone 4S’i tüm müşterilerin ihtiyacına uygun ve avantajlı fiyat alternatifleri ile sunduk. Avea müşterisi de bunu görerek fırsatı kaçırmadı iyi değerlendirdi. En akıllı telefona sahip olmak için Avea İletişim Merkezlerine koştu. İki günde satışlarımız başlamadan bitti. Avea iletisim Merkezlerimizde yarattığımız deneyim alanlarında müşterilerimiz iPhone 4S'leri inceleme olanağı sunuyoruz. Müşterilerimiz her mağazamızda telefonu deneyimleme test etme şansına sahip. ”diye konuştu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
4s, iphone, kampanyası, sattı, yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vodafone'dan iPhone 4S kampanyası! Deep Vodafone 0 17 Aralık 2011 21:35
En çok PC'yi kim sattı? Kralice Haber Arşivi 0 04 Temmuz 2008 16:05