IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2012, 09:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung’un iPhone 5 karşıtı reklam kampanyası (ve Apple hayranlarının yanıtı)




Bir yanda yeni Galaxy S III ile çok iyi bir çıkış yapan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], diğer yanda ise her ne kadar olumsuz eleştiriler de alsa yine satış rekorları kıracağı neredeyse kesin olan iPhone 5’in sahibi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], bu iki dev firma akıllı telefon pazarını paylaşamıyorlar. Aralarındaki sert rekabet sadece satışlarda veya mahkeme salonlarını değil, reklam kampanyalarını bile etkiliyor. Her ne kadar çok kısa sürede [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok önemli bir başarıya imza atmış olsa da, Samsung’un mahkemede Apple’dan aldığı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] herkes gördü. Fakat bu Samsung’un pazarlama ekibini pek etkilememiş gibi görünüyor.
Samsung’un yeni reklam kampanyası doğrudan iPhone 5’i hedef alıyor. Bu hamleye Apple değilse bile Apple hayranları yanıt vermekte gecikmedi…
Samsung’un bu hafta sonu ABD’de yayınlanmaya başlayan ilanında, iPhone 5 ve Galaxy S III yan yana görünüyor ve altlarında cihazlara ait özellikler sıralanıyor. Tahmin edebileceğiniz gibi Galaxy S III sütunu iPhone 5 sütununun iki katı fazla özellik içeriyor.
Ama asıl dikkat çeken en üst kısımda yer alan “dahi olmaya gerek yok” yazısı. Samsung, Galaxy S III’ün iPhone 5’ten daha iyi olduğunu görmek için dahi olmaya gerek olmadığını, alt taraftaki özellikleri karşılaştırmanın yeterli olduğunu söylüyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İlandaki özelliklere bakıldığında Galaxy S III’ün öne çıktığını görüyoruz ama Samsung’un kendi cihazının yazılımsal özelliklerini sıralarken, iPhone 5’in benzer bazı özelliklerini listelemeyi atladığı da ortada. Sosyal medya entegrasyonları, FaceTime, Airplay ve toplam uygulama sayısı benim ilk aklıma gelenler.
Bu sırada Samsung’un listesinde Galaxy S III’ün iPhone 5’e göre üstünlükleri kısmında yer alan bir madde ise özellikle ilginç: “değiştirilebilir pil”.
Tahmin edebileceğiniz gibi Apple’ın sadık hayranları Samsung’un bu kışkırtıcı kampanyasına yanıt vermekte gecikmediler ve aynı ilanın farklı versiyonlarını hazırladılar. İşte bunlardan bazıları…


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5, apple, hayranlarının, iphone, kampanyası, karşıtı, reklam, samsung’un, ve, yanıtı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Apple'ın iPad'ine Google yanıtı çok yakında! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 13 Nisan 2010 22:00
Reklam Yazarı Hasan Sancak tan Sigara Karşıtı Senaryolar Şirketlere Bedava!.. REKLAM YAZARI Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2009 19:13