IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Nisan 2018, 14:11   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Apple'dan Samsung'a Diss: Kalemli iPhone X Plus'lar Geliyor!




Galaxy Note serisinin başarısında S-Pen'in önemli bir yeri olduğunu düşünen Apple, ilk 6.5 inçlik phableti iPhone X Plus için iPen adında bir dokunmatik ekran destekli kalem geliştiriyor.

Samsung’un Galaxy Note serisi, akıllı telefon dünyasının en güçlü markalarından biridir. Öyle ki; 2016 yılında ‘patlayan’ Note 7 skandalının ardından bitebileceği düşünülen seri, 2017 yılında Galaxy Note 8 ile bomba gibi bir geri dönüş yapmıştı. Yeni raporlar Apple’ın da Galaxy Note serisini takdir ettiğini söylüyor, hatta belki de daha fazlası.

Apple Insider’ın Rosenblatt araştırma notuna dayanarak paylaştığı habere göre Apple, 2018 yılında 6.1 inç LCD ekranlı bir ‘Jaguar’, 5.8 inç OLED ekranlı bir ‘Porsche’ ve 6.5 inç OLED ekranlı bir ‘Rolls-Royce’ kod isimlerine sahip modeller tanıtacak. 5.8 inç ekranlı yeni iPhone X, 2017 varyantına göre ciddi tasarım değişiklikleri içermese de 6.5 inçlik iPhone X Plus’ta bir ilke tanık olabiliriz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Analist Jun Zhang'a göre 6.5 inçlik ‘Rolls-Royce’ ya da diğer adı ile iPhone X Plus, Apple’ın şu ana kadarki en pahalı akıllı telefonu olacak. 2017 model iPhone X’un tüm özelliklerine sahip olacak olan cihaz, ayrıca Galaxy Note serisinin ‘imza’ özelliğini taklit ederek iPen desteğine sahip ilk akıllı telefon olacak.

Apple birkaç yıl önce kurucusu Steve Jobs’un ‘‘Kim bir stylus (dokunmatik destekli kalem) ister ki?’’ sözünün dönemsel olduğunu düşünerek yeni iPad’i için bir Apple Pencil tanıtmıştı. Eğer Zhang haklıysa şirket, şimdi de devasa ekranı iPhone’u için bir stylus geliştiriyor demektir. Jobs’un kemikleri Cupertino’nun temellerini sarsacak kadar titriyor olmalı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Galaxy Note serisinde kalemler telefonun kasasına gömülüdür ve ihtiyaç halinde çıkarılmaktadır. Fakat Apple hızlı şarj desteği sunup adaptörünü, kablosuz şarj desteği sunup şarj pedini bedavaya vermemektedir. Yeni iPen için de aynı durum söz konusu olacak. Apple’ın dokunmatik destekli kalemini kullanmak için ekstra para ödemeniz gerekecek.

Üstelik Apple’ın iPhone X Plus için üzerinde çalıştığı tek yenilik iPen değil. Şirket, özellikle Çin pazarındaki payını arttırmak için iPhone X Plus’ta çift SIM kart desteği sunmayı planlıyor.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
~

Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez.

Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi.

#
UzmaN ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
apple, galaxy note, iphone x plus


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Apple bu kez iPhone 5E ile geliyor! AngeL Apple 0 12 Ocak 2016 18:15
Apple iPhone'lara joystick özelliği mi geliyor? AngeL Apple 0 17 Ocak 2015 02:29
Apple iPhone serisi mi, Samsung Galaxy serisi mi? Desmont IF Anket Arşivi 20 06 Ocak 2015 18:57
Samsung’un iPhone 5 karşıtı reklam kampanyası (ve Apple hayranlarının yanıtı) YazılımMimarı Samsung 0 17 Eylül 2012 09:57