IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
5Beğeni(ler)
  • 5 Post By Pisadam

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2011, 16:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlk buluşmada akılda kalmak için neler yapılmalı




Öncelikle Merhabalar;

Bu yazımızda '' ilk buluşmada akılda kalmak için neler yapılmalı? '' sorusu üzerinde duracağız.

İlk buluşmanızın akılda kalmasını istiyorsunuz ama ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Size dikkat edilmesi gereken bazı ipuçlar vereceğim.
İlk buluşma her zaman çok önemlidir; Çünkü ilk buluşmada karşınızdakine iyi bir izlenim bırakamazsanız belkide bu ilişkiyi başlamadan bitirmiş olacaksınız.

Herşeyden önce kişinin ilk buluşmada kendine güvenen biri olduğunu karşısındakine hissettirmeli bu ilk buluşmada akılda kalmanız için çok önemli. Giyim, kuşam ve görünüş de önemli buna hiç bir itirazım yok (bazen sözsüz iletişim sözlü iletişimden daha kuvvetli olur unutmayın) ama ikinci aşamada mutlaka kendine güvenen bir erkek olduğunu hissettirmelisiniz karşınızdakine. Ona da senin için çok önemli olduğunu hissettirmelisiniz.
Karşınızdakini rahatsız etmeyecek şekilde göz teması kurmaya dikkat edip karşınızdakine onu önemsediğiniz izlenimini vermelisiniz.
İlk buluşmada heyecanlı olup rahat davranamayabilirsiniz lakin ki eğer onu beğendiyseniz iltifatlarınızla bunu gösterin. Çünkü eğer karşınızdaki kişi sizden olumlu bir elektrik almazsa sizin onu beğenmediğinizi düşünür bu yüzden ona hareketlerinizle ne hissettiğini götermelisiniz.

Boş konuşmamalı, sürekli kendinizden bahsetmemelisiniz ve özelliklede konuşacağınız konuları dikkatli seçmelisiniz. Kişiliğiniz nasılsa o şekilde davranmalısınız. Eğlenceli olmak akılda kalmak için önemlidir. Ciddi olmak da elbette akılda kalmak için önemlidir ama ciddi olduğunuzu söyleyip sonrasında iğrenç ve hiç kimsenin gülmeyeceği bir espri yaparsanız akılda kalmazsanız.
Ortamın sessizleştiği anda saçma sapan sorular sormayın, onu tanımak öğrenmek için farklı sorular sorun, iltifat ederek onu biraz şımartmalısınız. Karşınızdaki kişinin yanında soğuk olmamalı, ortamda farklı noktalara odaklanmamalısınız. Bunlar akılda kalmak için önemlidir.

İlk randevu ilişkinin devamlılığı için bir belirleyicidir. Bu yüzden asla kendi kimliğiniz dışında bir kimliğe bürünmemelisiniz. Çünkü mutlaka bir gün gerçek kimliğiniz açığa çıkacaktır.
Kendinizi abartmadan gerçek kimliğiniz ile ona anlatmalısınız. Kişinin söylediklerine cevaben aaa evet doğru, aaa bende, bencede öyle, haklısın gibi
her söylediği şeyi onaylamayın. İnsan kendinde olmayan şeyleri sever, aşkın formülüdür bu. Kime aşık olursun? Niye aşık olursun? sorununun cevabıdır bu. O yüzden de siz karşınızdakinin aklında ve kalbinde kalmak istiyorsanız neyseniz o olacaksınız. Farklı bir duruma bürünmemelisiniz.

Unutmayın ne kadar gerçekçi ve kişiye ne kadar çok önem verdiğinizi hissettirirseniz o kadar çok akılda kalırsınız.

ircforumlari.net için yazan Burak Demir


__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Pisadam tarafından (15 Eylül 2011 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Ekim 2011, 18:14   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İlk buluşmada akılda kalmak için neler yapılmalı




Vallah bence hicbirsey yapmamali
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Oraya kendin olarak oldugun gibi gidip, rahat bir sekilde kendini ona ifade etmek gerekirir.
Onun begenmesi icin cabalamalar, ugraslar.. SIKINTIlar.. farkli davranislara gerek yok. Karsindaki insan ya begenir yada begenmez, ya aklinda kalir yada kalmaz onun bilecegi birsey. Kismet ise olur olmazsa olmaz. Begenen, kendin oldugu icin begenmesi en dogurusu. Bulusmalarda cabalar sarfetmek, ilerdeki bulusmalarda SIKINTI yaratabilir, ve surekli ilk gorundugun gibi olmaya calismaya baslarsin. oysa rahat olursan boyle derdin olmaz. Beni ben oldugum icin begenen begensin dusunursek, ilerde uzulme sansimiz azalir bence.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
akılda, buluşmada, için, ilk, kalmak, neler, yapılmalı, İlk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Keneyle mücadele için neler yapılmalı Feronia IF Ekstra 1 15 Ağustos 2020 16:02
Işığın gözlerinizi yormaması için neler yapılmalı? Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 17 Ağustos 2011 19:28
Kırım-Kongo Kanamalı Ateşinden Korunmak İçin Neler Yapılmalı? Sır Sağlık Köşesi 0 24 Şubat 2011 23:51
Çatlayan eller için ne yapılmalı? Juventus Sağlıklı Bakım Önerileri 0 09 Kasım 2009 10:38