IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2021, 11:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski Sevgiliyi Kazanmak için Neler Yapılmalı ?




Eski sevgilinizi tekrar tekrar aramak belki de yapabileceğiniz en büyük yanlış. Hatta onu bir kez bile aramak büyük bir yanlış aslında. Bunu yapmamızın nedeni onunla bağımızı koparmamak isteyişimiz, böylece bizi unutmaz ve geri döner diye düşünürüz. Gerçekte onu her arayışınızda (bir kez bile arasanız) ona ne kadar muhtaç biri olduğunuzu ve onsuz ne kadar zavallı olduğunuzu göstermiş oluyorsunuz. Bu muhtaçlık hiç çekici olmadığı için eski sevgilinizi sizden uzaklaştırmaktan öte bir işe yaramaz.
Ama onu aramazsam ya da ona mesaj atmazsam onu nasıl geri döndürebilirim ki?Ona hiç bir zaman yazmayacaksınız demiyorum, sadece bunun bir zamanı var. Bu konuya daha sonra geleceğiz.



Eski Sevgiliyi Geri Döndürmek - Hata #2: Yalvarmak Ve Onun Size Acımasını Sağlamaya Çalışmak

Eğer yalvarmak işe yarasaydı kimse kimseden ayrılmazdı.Sizden ayrılmaya karar verdi ve yalvarma ve acındırma tuzaklarına karşı kendini ta en baştan hazırladı zaten. Sizden ayrılmasının bir nedeni vardı ve her ne kadar içgüdüleriniz yalvarmanın onun bu kararını değiştirmesine yarayacağına inanmanızı istese de, bu olmayacak. Yalvarmak sadece sizin zayıf ve özgüvensiz görünmenize neden olur.Buna benzer şekilde, içgüdüleriniz eski sevgilinize, onsuz yaşayamayacağınızı gösterirseniz sizi geri isteyeceğine de inandırmaya çalışır.
Hiç kimse acıdığı için eski sevgilisine geri dönmez. Bu sadece bu şekilde işlemiyor. Eski sevgiliniz size geri dönseydi bile, bunun nedeninin size acıdığı için mi olmasını isterdiniz? Yoksa size saygı duyduğu ve sizi gerçekten sevdiği için mi?




Eski Sevgiliyi Geri Döndürmek - Hata #3: Sizi Kullanmasına İzin Vermek

İçgüdülerinizin size verdiği yıkıcı tavsiyelerden biri de, eğer onun her dediğini yapar, her isteğini yerine getirirseniz, size geri döner diye düşünmenizi sağlamasıdır.Eski sevgilinizin sizi parmağında oynatmasına izin verirsiniz, hatta sizi kullanmasına. En anlamsız isteklerine bile olur dersiniz
Ama tahmin edin, onun her isteğini yerine getirmek, eski sevgilinizin size geri dönmesini sağlamaz. Aslında bu yaklaşım sadece eski sevgilinizin size daha az saygı duymasına neden olur ve hiç kimse saygı duymadığı biriyle beraber olmak istemez. Geri dönseler bile, size saygıları olmadığını sonradan fark edip sizden yine ayrılacaktır.



Eski Sevgiliyi Geri Döndürmek - Hata #4: Onu Şefkatinizle Boğmak

İçgüdülerimiz bize, eski sevgilimiz onu ne kadar sevdiğimizi görürse bize geri döneceğini söyler. İçgüdünüze göre, onu o şekilde dünyada başka kimsenin sevemeyeceğini göstermeniz gerekir. Hiç kimse ona sizin gösterdiğiniz ilgiyi ve şefkati gösteremez.Gerçek şu ki, sizin onu sevdiğinizi zaten biliyor. Ona karşı olan ilginizi de. Kendisinin sizin için dünyalara bedel olduğunu da biliyor. Ancak sizden ayrılmasının bir nedeni var ve onu şefkatinizle boğmanın size bir yardımı dokunmaz. Aslında şefkatinizi göstermek konusunda ne kadar çabalarsanız, eski sevgiliniz kendisini o kadar kapana kısılmış hissedecektir. Ve bu da, sizden en kısa zamanda en uzağa kaçma isteği uyandıracaktır onda.




Eski Sevgiliyi Geri Döndürmek - Hata #5: Eski Sevgiliniz Başkasıyla Çıkmaya Başladığında Paniğe Kapılmak


Eğer henüz fark etmemişseniz, eski sevgilinizin başka biriyle çıktığını öğrendiğinizde, içgüdünüz ve aklınız panik moduna geçmeye meyillidir. Ve bu sırada onun size geri dönmesine engel olacak bütün hataları yapmaya başlayabilirsiniz.
Gerçek şu ki, bir ayrılıktan hemen sonra bir ilişkiye başlamak, ayrılık sancısından kurtulmak için insanların bazen başvurduğu yollardan biridir. Ancak neyse ki, bu tür ayrılık sonrası ilişkiler ayrılık acısından kurtulmaya çalışmanın en kötü yollarından biridir. Bu tür ilişkiler eninde sonunda bitecektir, çünkü bu tür ilişkilere tam olarak kendimizi adamamız mümkün olamaz. Dolayısıyla ayrılığı unutmak ve hayata devam edebilmek çabasıyla başlayan bir ilişki çoğu zaman bir önceki ilişkideki güzel anları hatırlamaya neden olacağı için aslında sizin açınızdan çok faydalı bir durumdur bu.



Eski Sevgiliyi Geri Getirmenin En Önemli Kuralı


Eski Sevgiliyi Geri Getirmenin En Önemli Kuralı - Onunla İletişimi Kesin! (Bir süreliğine)

Bu basit ama çok çok etkili bir yaklaşımdır. Tek yapmanız gereken kısa bir süreliğine eski sevgilinizle iletişimi kesmektir. Yani onunla ayrıldıktan sonra şunları yapmayın:

- Aramayın
- Mesaj Atmayın
- Facebooktan yazmayın
- İnternetten her hangi bir yolla ona ulaşmaya çalışmayın
- Kazara onunla karşılaşmayın (Kazara olmadığını bilirler)
- Eski sevgilinizle karşılaşma umuduyla ortak arkadaşlarınızla dışarı çıkmayın


Peki Bunu Neden Yapıyoruz?

Bunun 3 nedeni var:

1. Eski sevgilinizin düşüncelerini ve duygularını toparlayarak ayrılığın getirdiği negatif düşüncelerden arınmak ve sizi tekrar özlemeye başlaması için biraz zamana ve rahat bırakılmaya ihtiyacı var. İnsanların eski sevgililerini aramadıkları zaman onları unutacakları gibi yanlış bir algısı var. Gerçekte eğer onu aramazsanız sizi daha fazla özlemesi ve sizi daha fazla merak etmesi için ona zaman vermiş olursunuz. Onu neden aramadığınızı bütün gün merak edecektir. Bir önceki yazımızda eski sevgiliyi geri getirme konusunda yapılan en büyük hatalardan bahsetmiştik. Bu hatalar sizi ona muhtaç gösterir ancak onunla iletişimi kestiğinizde bu muhtaçlık görüntüsünden hemen kurtulursunuz.

2. Sizinde zamana ve rahat bırakılmaya ihtiyacınız var. Kendinizi toparlamaya ve sağlıklı bir bakış açısına sahip olabilmeniz için gerçekten çok önemli bu. Onunla ayrıldıktan sonra doğal olarak moraliniz çok bozuldu, hüsran, üzüntü ve bunun gibi daha bir çok negatif duyguyu aynı anda yaşadınız. Bu duygular gerçekleri görmenize ve mantıklı düşünebilmenize engel olur. Ve eski sevgilinizi geri döndürmek isterken tam tersi onun sizden daha da uzaklaşmasını sağlayan davranışlarda bulunma olasılığınız çok yüksektir. Biraz kendinize zaman verin ve rahatlayın önce. Sonra sakin bir zihinle yaklaşın bu konuya.

3. Bu süreç içerisinde çekici ve mutlu bir insan haline gelmelisiniz. Bir adım geri atıp kendinizi geliştirmenin ve daha çekici hale getirmenin yollarına odaklanmalısınız. (Bu konuda en iyi eğitimi bayanlar bu siteden ve erkekler bu siteden alabilirler)


Hayatınızda bir çok pozitif değişim gerçekleştirmeniz gerekli. Eski sevgilinizle iletişimi kestikten sonra onunla ilk görüşmenizde onun sizi çekici bulmasını istiyorsanız bu yaklaşıma sahip olmalısınız. Ve bunun en iyi yolu da hayatın tadını çıkarmaya ve her yönüyle mutlu bir insan olmaya başlamaktır. Bunu hafife almayın. Bu tavsiyemiz eski sevgilinizi geri getirmeniz ile onu sonsuza kadar kaybetmeniz arasındaki farkı yaratacak kadar öneml

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
eski sevgiliyi kazanmak için neler yapılmalı ?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Keneyle mücadele için neler yapılmalı Feronia IF Ekstra 1 15 Ağustos 2020 16:02
Başarılı bir evlilik için neler yapılmalı? Feronia Aile Evlilik ve Çocuklar 1 15 Nisan 2019 08:15
Sonbahar hastalıkları nelerdir? Korunmak için neler yapılmalı? Hesna Sağlık Köşesi 1 23 Eylül 2018 09:53
İlk buluşmada akılda kalmak için neler yapılmalı Pisadam Aşk Doktoru 1 08 Ekim 2011 18:14
Işığın gözlerinizi yormaması için neler yapılmalı? Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 17 Ağustos 2011 19:28