IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Eylül 2023, 18:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski sevgiliyi geri döndürmenin yolları!




Hala onu unutamadınız mı? Eski sevgilinizi geri istiyorsanız dikkat!
Sizin eski sevgilinizi unutamamış olmanız onun da sizi unutamadığı anlamına gelmez. Bu yüzden öncelikle cesaretinizi toplamanız gerek. Çünkü gerçekten kararlıysanız, ona kendinizi hatırlatmanız gerekecek.
Ortada hiçbir şey yokken yalnızca bir mesajla onunla yeniden beraber olmak istediğinizi söylemeyeceksiniz elbette. Fakat bu mesajı vereceksiniz. Öncelikle sosyal medya ve arkadaş çevrenizden yardım almanız gerek. Şimdi nerede ne yaptığını iyice anlamalısınız.
Sosyal medya burada en büyük dostunuz diyebiliriz. Çünkü hayatında biri varsa hemen anlaşılır. Şanslıysanız, hala sevgilisi yoksa ya da ayrıysa o zaman hemen ikinci adıma geçin. En çok gittiği mekanları öğrenin. Burada da sosyal ve medya ve arkadaş çevresinden yardım alabilirsiniz. Dış görünüşünüz harika olmalı. Onunla karşılaşma ihtimaliniz olan mekanlarda yaşamaya başlayacaksınız.
Buraya kadar sorunsuz bir şekilde ilerlerdiyseniz, şanslısınız demektir. Onu gördüğünüzde asla şikayet eder gibi konuşmayın. Beraber geçirdiğiniz eski günlerin acısıyla tatlısıyla güzel günler olduğunu anlatın. Bunları konuşmak için bir kahve içmeyi teklif edin. Fakat sakın ısrarcı olmayın. O zaman hiçbir değeriniz kalmaz.
Aradan birkaç gün geçtikten sonra sosyal medya hesaplarından takip etmeye başlayın. Geri dönüyorsa sizindir. Dönmüyorsa hiç sizin olmamıştır. Hayır tabii ki böyle değil! Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız, sakin kalın. Demek ki uygun zamanda doğru hareketi yapmadınız. Sizin ilişkiye açık olmanız, onun da aynı dönemde kendini hazır hissettiğini göstermez. Biraz bekleyin ve onunla tekrar karşılaşmaya çalışın.
Karşılaşmak için ortak arkadaşlarınızı kullanabilirsiniz. Ya da biraz bekledikten sonra numarası hala varsa, sosyal medya hesaplarınızdan mesaj gönderebiliyorsanız, onu gerçekten özlediğinizi belirten bir mesaj yazın. Onu daha önce de görmek istediğinizi ancak cesaret bulup yazamadığınızı, sık sık aklınıza geldiğini ve sohbetini çok özlediğinizi belirtin. Eğer hayatında kimse yoksa emin olun kabul edecek, en azından o buluşmaya gelecektir.
Buluşmaya giderken dış görünüşünüze özen gösterin. Yalnızca güzel anılardan bahsedin ve onun sevdiği şeyleri unutmadığınızı, ayrı olduğunuz dönemlerde bazı anılarınızın aklınıza geldiğini ve yüzünüzde bir gülümseme oluştuğunu anlatın.
Bol şans...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dengesiz sevgiliyi tanımanın yolları Sarya Aşk Doktoru 1 21 Ocak 2022 19:14
Eski Sevgiliyi Geri Kazanamak İçin Yalvarmayın Desmont Aşk ve İlişkiler 0 22 Ocak 2015 22:33
Dengesiz sevgiliyi tanımanın yolları coquettishness Aşk ve Sevgi Köşesi 0 22 Kasım 2013 23:04
Eski Erkek Arkadaşınızı Geri Kazanmanın Yolları N999 Ah Kadınlar 0 20 Mart 2012 14:21
BİM'de eski sevgiliyi görmek N999 Komedi ve Mizah 3 19 Ocak 2012 15:16