IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2014, 09:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kendinizi daha seksi hissetmenin yolları




Sadece birini etkilemek için değil, kendiniz için de seksi görünmeniz oldukça önemli. Seksi olduğunuz zamanlarda kendinizi çok daha güvenli, eğlenceli ve keyifli hissettiğinizi fark etmişsinizdir. Sadece birkaç ufak dokunuşla her gün kendinizi çok daha seksi hissetmeniz mümkün. İşte yapmanız gerekenler...

Özgüvenli olun

Seksi hissetmenin yolu ilk olarak özgüvenden geçiyor. Dış görünüşünüze güvenmeniz kendinizi çok daha seksi hissetmenize yardımcı olacak. Kendinize baktığınızda sizi dış görünüşünüzle ilgili rahatsız eden ne varsa, tek tek hepsini değiştirin. Kilo verin, saçınızı kestirin ya da değişik makyajlar yapın. Tüm bunları sadece kendiniz için yaptığınızda, dışınızdaki bu değişim içinize de yansıyacak.

Seksi iç çamaşırları tercih edin

Günlük kıyafetlerinizin altında da seksi iç çamaşırları tercih etmeniz kendinizi çok daha seksi hissetmenizi sağlayacak. İş yerine giderken resmi kıyafetlerinizin, ev kıyafetlerinizin ya da sıradan herhangi bir kıyafetin altına dantel bir iç çamaşırı giyerek kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Giydiğiniz sıradan çamaşırlardan kurtulup, yeni ve seksi çamaşırlar için alışverişe çıkmak bile iyi gelecek.

Kendinize dokunun

Sabah duştan çıktığınızda, vücudunuza bir losyonla masaj yapın. Ya da kendinize rahatlatıcı bir boyun masajı yapmayı deneyin. Cildinizi bu şekilde canlandırırken kendinizi de çok daha canlı ve seksi hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Ayrıca akşamları kendinize bir ayak masajı hediye etmeniz de oldukça faydalı olacak.

Flört edin

Partnerinizle flört etmeniz de kendinizi seksi hissetmenizi sağlayacak yollardan biri. Uzun bir ilişkinizin olması ya da evli olmanız flört etmenize engel değil. Karşınızda yeni biri varmış gibi düşünün ve onunla ilişkinizin ilk günlerindeki gibi flört etmeyi deneyin. Gülümsemeleriniz, iltifatlarınız, beklenmedik dokunuşlarınız size geri döndükçe kendinizi çok daha iyi ve seksi hissedeceksiniz.

Spor yapın

Spor yapmanın birçok yararı var; daha sağlıklı olmak, kilo vermek, stresten kurtulmak gibi. Pek bilmediğimiz yararı da kendimizi daha seksi hissetmemizi sağlaması. Sabah koşusundan ya da akşam spor salonundan döndükten sonra aynaya baktığınızda çok daha güçlü, mutlu, kendine güvenli ve tüm bunların doğal sonucu olarak daha seksi bir kadın göreceksiniz.

Banyo ritüeliniz olsun

Haftada en az bir gün kendinize özel bir vakit ayırın. Mumları yakıp, kendinize bol köpüklü ve güzel kokulu bir küvet hazırlayın. Sıcak ve güzel kokulu köpüklerin içinde geçirdiğiniz zaman, size ne kadar önemli ve seksi olduğunuzu hatırlatacak. Oldukça klişe görünse de işe yarayacağından emin olabilirsiniz.

Dans edin

Ne kadar iyi olduğunuzun bir önemi yok. Dışarıda bir yerde dans etmek zorunda da değilsiniz. Evde müziği açın ve kendinizi bırakın. Vücudunuzun müzikle uyum içinde yaptıklarını fark etmek ve dans etmenin hissettirdikleri karşısında vücudunuzu çok daha fazla beğenecek ve seveceksiniz. İç ritminizle birlikte şehvetinizi de uyandırmış olacaksınız.

Çıplak uyuyun

Uykuya dalarken bile kendinizi seksi hissetmeniz mümkün. Gece duşunuzu aldıktan sonra, vücut losyonunuzu sürün ve pijamalarınızı giymeden yatağa geçin. Çarşafların arasında, duştan yeni çıkmış, nemli ve güzel kokulu vücudunuzla çıplak bir şekilde yatmanın erotik olmadığını kimse söyleyemez. Bu erotik uyuma şeklinden sonra, sabah kendinizi çok daha seksi hissetmeniz kaçınılmaz.

Orgazm olun

Orgazm olmak kendinizi seksi hissetmenizi sağlayacak en kesin yöntem. Orgazm olan kadın kendini çok daha iyi, rahatlamış, mutlu ve güçlü hissediyor. Elbette bunların bir sonucu olarak da kendini çok daha seksi hissediyor. Özelikle sabahları orgazmı tercih etmeniz, tüm gününüzü daha iyi geçirmenize yardımcı olacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
daha, hissetmenin, kendinizi, seksi, yolları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Daha iyi ve mutlu hissetmenin yolları Amelia Felsefe 0 11 Nisan 2014 21:20
Kendinizi iyi hissetmenin 10 yolu Zen Ruh Sağlığı 0 14 Kasım 2012 17:39
Seksi bir yatak odası yaratmanın yolları Ruj Ev Dekorasyonu 0 25 Aralık 2010 15:20
Kendi Kendinizi Felç Etmenin Yolları! Kralice Sağlık Köşesi 1 13 Haziran 2008 10:41