IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2018, 16:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlişkiyi Güçlü Tutmak İçin 7 Tüyo




Herkes ilişkisini daha güçlü ve sağlıklı bir hale getirmek ister, ama çoğu kişi bunun nasıl yapılacağını bilmez. Kimi çiftler kendilerini birbirlerine karşı çalışır halde bulur. Kavgaların ve boşanmaların bir numaralı sebebi finansal sebepler. Bir ilişkiyi uzun süre yürütmek zor olabilir ama uzun süreli bir ilişki size karşılaştığınız problemler sırasında çok yardımcı olur ve üstünüzden büyük bir yük kaldırır. İşte size ilişkinizi uzun süre yürütmek ve güçlendirmek için birkaç tüyo.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




1- Para yüzünden tartışmayı bırakın

Daha önce söylediğim gibi, finansal sebepler kavgaların bir numaralı sebebi. Yani ilişkiyi güçlendirmek için siz ve partneriniz para yüzünden tartışmayı bırakmalısınız. Şikâyet etmeyin ve tartışmayın. Beraber harcadığınız parayı hesaplayın, nasıl daha çok para kazanırsınız ve nasıl biriktirirsiniz düşünün. Beraber çalışın ve ilişkiniz güçlenecektir.



2- Şefkat dolu olun

İlişkiyi güçlendirmek için daha sevecen olmalısınız ve erkek arkadaşınızı ya da kocanızı neden sevdiğinizi hep hatırlamalısınız. Onu özlediğinizi ve sevdiğinizi söylemekten çekinmeyin. Markete girdiğinizde onun seveceği bir şeyler alabilirsiniz ya da ona masaj yapabilirsiniz.



3- Partnerinize öncelik verin

İlişkiyi güçlü ve sağlıklı tutmak için ona öncelik vermek çok önemlidir. Tabii ki her zaman önceliğiniz o olamayabilir. Zaman zaman çocuklarınızın önce gelmesi ya da tüm ilginizi işinize vermeniz gerekebilir. Her zaman bir numaralı olamasa da ilişkiniz hep öncelikli olmalı. İmkanınız oldukça eşinize zaman ayırın. Düşünceli ve dikkatli olun; ona odaklanın. Eğer onla konuşurken telefonunuz çalarsa, cevap vermeyin, o kişiyi daha sonra arayabilirsiniz.



4- Tartışma sırasında saygınızı kaybetmeyin

Kimse tartışmak istemez; ama bu hayatın içinde olan bir şey. Eşinizle tartışırken bunu düzgün bir şekilde yaptığınızdan emin olun. Birbirinizi dinlemeye özen gösterin ve konuşmasını bölmeyin. Ne olursa olsun birbirinizi dinlemeli ve anlamaya çalışmalısınız.



5- Eşinizle paylaşımda bulunun

İlişkilerin bozulmasının bir sebebi de eşinizin çabayı bırakmasıdır. Bunun sebebi üzgün ya da stresli olması olabilir, belki de bir şeyler hakkında endişelidir. Onunla konuşmaya ve bir şeyleri paylaşmaya çalışın. Sevginizi, korkularınızı, endişelerinizi ve sorumluluklarınızı eşinizle paylaşabilirsiniz. Size yardım edemese de ona güvendiğinizi görüp rahatlayacaktır.



6- Arkadaş olun

Bir çift olmanız aynı zamanda arkadaş olamayacağınız anlamına gelmez. Yakın arkadaşlarınıza asla söylemeyeceğiniz lafları ona da söylemeyin. İlişkinizin monotonlaşmaması için beraber eğlenceli zamanlar geçirin. Mesela eğlence parkına gidin!



7- Boş şeyler için üzülmeyin

Eşime çoraplarını ortada bırakmamasını ya da ben meşgulken kahvaltı veya akşam yemeği sonrası bulaşıkları yıkaması için kaç kez rica ettim hatırlamıyorum. Aynı zamanda eşimin bana kaç kez ısıtıcıya kapatmamı söylediğini ve benim yapmayı unuttuğumu da hatırlamıyorum. Ama asla böyle ufak şeyler için tartışmayız. Eğer ona kızgınsanız derin bir nefes alın ve sinirinizi akıtın. Ivır zıvırlar ilişkinize zarar vermeye değmeyecek şeylerdir.
Tabii, ilişkinizi daha güçlü ve sağlıklı yapmak için birçok farklı yol var ama bunlar hep aklınızda tutmanız gereken şeyler. Çok fazla çaba harcamanıza gerek yok sadece biraz düşünceli olun yeter.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, ciftler, güçlü ilişki, ilişki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Harika Görünen Saçlarla Uyanmak İçin 4 Tüyo! Desmont Saç Modelleri ve Bakımı 0 22 Şubat 2015 10:57
Diyabetten Korunmak İçin 10 Tüyo Adrasteia Sağlık Köşesi 0 02 Aralık 2011 00:47
Uçuş Korkusunu Yenmek İçin 10 Tüyo Ezgi Kişisel Gelişim 0 18 Kasım 2011 22:10
Düğün Günü İçin 25 Tüyo yoSun Aile Evlilik ve Çocuklar 0 10 Ağustos 2011 18:17