IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Scarlett

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2018, 19:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İnternette Görüştüğünüz çocuk sizinle buluşmak istiyor




İnternette görüştüğünüz çocuk sizinle buluşmak istiyor.


Heyecanlısınız. O güne dair aklınızda bin bir türlü soru var. Nasıl biri çıkacak, fotoğraflarındaki kadar yakışıklı mı? Peki siz? Bu buluşmaya kendinizi hazır hissediyor musunuz?
Uzun zamandır sohbet ediyor, onun uzun bir ilişki yürütecek veya evlenilecek erkek olup olmadığını anlamaya çalışıyorsunuz. Sonunda bunu anlamanın daha etkili bir yolunu buldunuz: Yüz yüze görüşeceksiniz. Peki, bu buluşmaya nasıl hazırlanmanız gerektiğini biliyor musunuz?
Unutmayın, ilk buluşmanızda süzgeçten geçirilecek taraf yalnızca o değil. Buluşma sayesinde o da sizin gerçek yüzünüzü, web cam ya da profil fotoğrafında değil, gerçekte nasıl göründüğünüzü öğrenecek. Buna ve olası kötü senaryolarla kafayı yormaktansa buluşmaya en iyi şekilde gitmenin yollarını merak mı ediyorsunuz? İşte yanıtları:


Buluşma yeri konusunda kararsızsanız ve mekan konusunda sizden bir fikir bekliyorsa öneriniz dudak uçuklatan lüks mekanlardan biri olmasın. Her ne kadar ilk buluşmada centilmenlik gösterip hesabı size bırakmayacak olsa da, kesinlikle en azından kendi siparişinizi ödeyebileceğiniz bir mekan seçin.
Buluşacağınız yerin ne çok salaş, gürültülü, ne de fazla izole olmamasına dikkat edin. Sevdiğiniz, müdavimi olmasanız bile oturmaktan keyif aldığınız, çok gürültülü olmayan birkaç mekan önerisi onu da buluşma yeri arama derdinden kurtaracaktır.


Karşı taraf buluşma yeri seçimini tamamen size bıraktıysa seçiminiz mümkünse eski sevginizle veya arkadaşlarınızla sürekli gittiğiniz bir yer olmasın.
Umarız kilonuzu veya boyunuzu yanlış söylemediniz. Eğer söylediyseniz de sakın şok bir diyete veya apartman topuklara sarılmayın. Geçici olarak hızla vereceğiniz kilo yüzünüzün solgun ve sağlıksız görünmesine, giyeceğiniz apartman topuk ise boyunuzun olduğundan daha kısa sanılmasına yol açar.
Buluşma öncesinde kendinizi o gün giyeceğiniz kıyafeti aramak için alışveriş merkezlerine attınız değil mi? Sadece güzel diye sizin tarzınız olmayan bir model ve renkte kıyafet almaya kalkmayın. Daha önce hiç giymediğiniz ve aslında enerji olarak size uygun olmayan bir renk birlikte geçireceğiniz günü berbat edebilir.
Sıkı, dar veya beli sıkan pantolonlardan, oturup kalkarken sizi zor durumda bırakacak etek boylarından kaçının.


Film yıldızı olmak herkesin hayali ancak bir Hollywood starı olmadığınız gibi Akademi ödülü almaya da gitmiyorsunuz. Fazla frapan, dekolte kıyafetlerden, abartılı saç modellerinden kaçının. Üstelik yoğun bir göğüs dekoltesi sizi hem hafif gösterecek, hem de gece boyunca karşınızdaki adamın gözlerini sizden kaçırıp durmasına neden olacaktır.
Kendinizi daha iyi hissetmek için buluşmada seksi iç çamaşırları giymek ve eteğinizin altında jartiyer kullanmak istiyorsanız bunlarla rahat edip etmeyeceğinizi de hesaba katın. Jartiyerin kopçası tam kapanmadığı için ha düştü ha düşecek bir çorap, sürekli rahatsız eden bir tanga tüm gece somurtmanıza veya sohbete odaklanamamanıza neden olur.
Buluşma öncesi parfüm sürün ancak banyoyu parfümle yapmanıza da gerek yok. Hafif, herkesin sevebileceği ama size özel bir parfüm kullanın.


Makyaj yapın. Ancak abartmayın. Kıpkırmızı bir ruj sürmekten kaçının. Üstelik bu dişlerinizin olduğundan daha sarı görünmesine neden olur.
İlk buluşmalarda yoğun göz teması yaşanır. Bu nedenle göz makyajınız hafif ama gözlerinizi de ortaya çıkaran bir makyaj olmalı. Ancak fazla uğraşıp yoğun koyu farlar veya göz kalemi kullanmayın. Son dönemde Bihter göz makyajı çok moda. Üstelik yapması da çok kolay. Buradan izleyerek kolaylıkla kendinize de uygulayabilirsiniz.
Buluşmadan bir önceki gün ve buluşma günü çalan telefonlara duyarlı olun. Buluşma yeri ve saatini teyit etmek için sizi arayabilir. Açılmayan bir telefon onun tüm planları ile birlikte hayallerini de suya düşüreceğinden karşınızda daha aksi birini görebilirsiniz.


Son olarak, buluşma günü her ne olursa olsun kendiniz olun. Kendinizi ancak birkaç gün, en fazla birkaç hafta saklayabilirsiniz. Eğer onunlayken olduğunuz gibi davranmazsanız ya samimiyetinize inanmadığından sizinle görüşmeye devam etmek istemez ya da kendiniz olamadığınız için görüşme boyunca rahatsız olacağından, sizi sıktığını düşünebilir.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Kasım 2018, 20:13   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İnternette Görüştüğünüz çocuk sizinle buluşmak istiyor




Internette gorustugum cocuk
bu durumda ben de internette gorustugum cocugun "konustugu kiz" oluyorum di mi?
ne kadar romantik bir betimleme olmus :)
Bence Anadolu yakasindaysaniz "Haldun Taner"in onunde
ya da Kadikoy iskelesinin onunde olsun
Avrupa yakasinda iseniz Besiktas iskelesi cok uygun eskiden AKM nin onu vardi
Karakoy iskeleside uygun, bulusur yuruyerek Pera'ya cikarsiniz
ya da dunyanin ilk metrosuna yani tunele birlikte biner Beyoglu'na cikarsiniz
sonbaharsa mutlaka bir bere takin, yaz ise halhaliniz olsun ayak bileginizde
ayak bilekleri onemlidir tum detaylar gibi
ayrica guvenmeyin hirli mi hirsiz mi nedir ne degildir, bulusmayin
hem niye internette bu gorustugunuz cocuk? yok mu isyerinden, okuldan, mahalleden birisi :)

imza rumuz Goncagul

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aşk, görüşme, internet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnternette çocuk istismarına karşı uluslararası ittifak! Zen İnternet Dünyasından Haberler 0 06 Aralık 2012 15:29
Prens William iki çocuk istiyor! Kalemzede Haber Arşivi 0 14 Eylül 2012 18:29
Blake Lively çok çocuk istiyor! Kalemzede Haber Arşivi 0 14 Eylül 2012 18:21
İnternette çocuk ve aile profili kriterleri! KarakıZ İnternet Dünyasından Haberler 0 23 Kasım 2011 10:20