IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ağustos 2022, 14:03   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Özel dedektiften 5 büyük aldatılma sinyali




Özel dedektiften 5 büyük aldatılma sinyali




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Özel dedektiflerden oluşan bir ekip, partnerinizin sizi aldatıp aldatmadığını anlamanın bazı temel yollarını anlatan sosyal medya konuşması başlattı.

Dedektifler, TikTok'ta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]investigations kullanıcı adlı hesaplarının biyografisinde kendilerini Avustralya'da yaşayan "Lisanslı ve Deneyimli Özel Dedektifler" olarak tanımlıyor. Uygulamada sık sık özel dedektif olarak ne tür işler yaptıkları ve görev sırasında öğrendikleri bazı şeyler hakkında videolar yayımlıyorlar.
Independent'in haberine göre yeni bir kısa videoda dedektiflerden biri, araba kullanırken önündeki yolun videosunu yayımladı ve "Aldatan biriyle birlikte olduğunuzu gösteren en büyük 5 işareti" sıraladı.

Daha sonra aldatan birinin sergileyebileceği tüm özellikleri hızlıca açıklayarak şunları söyledi:

"Büyük ve küçük şeyler hakkında yalan söylerler, aşırı derecede savunmacı olurlar, kendinizden şüphe etmenize neden olurlar, sizi aldatmakla suçlarlar ve aldatma geçmişleri vardır."


Dedektif daha sonra izleyicilerden, 20 bin 300'den fazla TikTok kullanıcısının çok çeşitli yanıtlar vermesine yol açan videonun yorumlarında "aldatması olası partnerin diğer işaretlerini" paylaşmalarını istedi.

Bir kişi, "Kendi görünüşlerine ve kilolarına ani bir ilgi duyarlar" yazdı ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]investigations buna şu yanıtı verdi:

"Kesinlikle katılıyorum! Yeni kıyafetler, parfüm/tıraş sonrası losyon takıntısı, duş almaya ve kendi kıyafetlerini yıkamaya daha fazla zaman ayırma."

Özel dedektif yorumlarında ayrıca, partnerinizin telefonunda belirli değişiklikleri ve telefonla ilgili nasıl davrandığını fark ederseniz, bunun muhtemel bir aldatma işareti olabileceğini belirtti.

İzleyiciler ayrıca, önemli kişilerin "telefonlarının aniden kapanması ya da sürekli sessizde olması" ve "telefonlarını FBI gibi korumaları" gibi bu davranış değişikliğine ilişkin spesifik örnekler de paylaştı.
İzleyiciler, aldatan bir partneri tespit etmek için ipuçlarını paylaşmaya devam etti.

Bir izleyici, "Durmadan önünüzde telefonları çalar ve aramalara cevap vermezler" diye yazdı: "Durmadan mesaj gelir. Hikaye sürekli değişir."

Bir başkası, "Bu kişiler paranoyaktır" diye ekledi:
"Bizi kimin aradığını bilmek isterler, bizim aldatıp aldatmadığımızı araştırmaya çalışırlar ve erkekleri görmek için [Facebook] arkadaş listesine bakarlar."

2020'de The Independent'a konuşan özel dedektif Tom Martin, eşinizin sizi aldattığına dair en önemli 20 ipucunu detaylandırdı; bunlardan bazıları alışkanlıklarında değişiklik, evden erken çıkıp geç dönme ve açıklanamayan harcamalar

ntv

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Duygusal aldatılma mı, cinsel aldatılma mı insanı daha çok yaralar? Beatrice IF Soruyor 12 07 Ekim 2020 21:46
Twitter'de büyük değişiklik sinyali AftieL Twitter Haberleri 0 05 Eylül 2014 19:10
Erdoğan'dan Emniyette Büyük Operasyon Sinyali MasteR06 Haber Arşivi 0 18 Aralık 2013 20:16
PKK'dan büyük eylem sinyali PassioN Haber Arşivi 1 27 Mart 2012 20:57