IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2010, 17:17   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlk Buluşmanın Yasakları!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İlk görüşmede herkesin düştüğü hatalara düşmemeye çalışın. Abartılı giyinmekten kaçının. Hepimizin dolabında üstümüze giydiğimizde kendimizi mutlu hissettiğimiz bir kıyafet vardır. Onu tercih edin. Başka alternatifler aramak, sizi olmadığınız biri gibi gösterebilir.

Kıyafet seçiminizi yaptıktan sonra, saçınız ve makyajınızla ilgili de sadeliğinizi korumanız yararınıza olacaktır. Boya küpünden çıkmış gibi duran bir makyaj ve düğüne gidiyormuş gibi yapılmış bir saç, buluştuğunuz anda size pişmanlık verecektir.

Davranışlarınızı kontrol edin. Her zaman nasıl davranıyorsanız, öyle olun. İçtenliğiniz ve samimiyetiniz, üstünüzdekilerden daha değerlidir. Madalyonun diğer yüzü ise, ilk buluşmada kendiniz gibi olmazsanız, ilişkiniz boyunca bu oyunu sürdürmek zorunda kalırsınız.

Benim için ilk buluşmada gördüğüm davranışların sürekliliği önemlidir. Bir adam nasılsa öyle davransın isterim. İlk buluşmada gözüme girmek için, hiç yapmadığı şeyleri yaparak beğenimi kazanması, işe yarar bir tavır değildir. Zaman geçince hesabını sorarım.

Aynı şey erkekler için de geçerlidir. Sizi nasıl tanıyıp sevdilerse, öyle bilmek isterler. İleride değişirseniz, bu sizden ayrılmak için bir sebep bile yaratabilir.

İlk buluşmada gereğinden fazla konuşmak da, çok az konuşmak da kötü sonuç verir. Çok konuşursanız geveze, az konuşursanız sıkıcı olursunuz. Bir de, her ne kadar karşı taraf sizi tanımak istiyor olsa da, konuya “Allah ol dedi” kısmından başlamayın. Geçmişinizi tüm detaylarıyla ortaya koymayın.

Sevdikleriniz, yapmaktan hoşlandıklarınız, siyasi görüşünüz gibi konular, ilk buluşma için idealdir. Geçmiş aşk hayatınızı anlatmak zorunda değilsiniz.

İlk buluşmanın yasakları arasında, birinci sırayı sevişmek alır. Çoğu insan ilk buluşmada birlikte olmanın yanlış olduğu konusunda birleşir. Buna biraz ben de katılıyorum. Ancak sebebim faklı! “Aman ilk buluşmada sevişmeyin, sizi basit ve ucuz kadın sanırlar” fikrini desteklediğimden değil. İlk sevişmenin kendi içinde yaşanılan yabancılığı ve tedirginliği zaten vardır. Buna bir de karşınızdaki insanı hiç tanımadığınızı eklerseniz, kötü bir tecrübe yaşamanız yüksek olasılıktır. Bu yüzden ilk buluşmayı birlikte olmadan atlatmak iyi bir tercih olabilir.

Bütün hepsine ek olarak; ilk buluşmada sizi çok etkileyen adamın, ertesi gün ortadan kaybolmayacağını ve kendinizi kötü hissetmenize sebep olmayacağını bilmek yararınıza olur. Kalbinizi gereksiz vurgunlarla doldurmayın ki; büyük bir aşka düştüğünüzde, acısını çekebilecek kadar yeriniz kalsın!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
buluşmanın, ilk, yasakları, İlk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Annelerin son moda yasakları Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 28 Mayıs 2013 22:55
Zehra'ya İnternet Yasakları Liaaa Haber Arşivi 0 24 Mart 2012 13:27
Dünyanın En Garip Yasakları SayınGambiyetsiz Esrarengiz Olaylar 0 09 Mayıs 2010 01:20
MuTFaK YaSaKLaRı konTes Musevilik 1 01 Mart 2009 21:44