IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2011, 15:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sevgili ve Aşk Hakkında Herşey




Aşk dünya üzerinde insanın yaşayacağı en güzel duygulardan bir tanesidir. Herkes aşkı derinden bir kez bile olsa yaşar. Kimisi aşkını dağlara yazıp dünya ile paylaşıp çok mutlu olurken, kimisi platonik olarak aşkını yaşamaya çalışır. Karşılıklı aşk duyguların çoşup çağladığı zamanın su gibi aktığı ayakların yerden kesildiği bir durum oluşturur. Karşılıksız aşk ise durup olduğun yere çöktüğün ve sürekli düşünerek içinden çıkamadığın fakat ulaşılmazı düşünecek kadar da çılgınlığın duygusudur. Olmayacak duaya amin demek içindir bütün çabalar. Ama o amin hiç denilmiyecektir. Zaten amin denilse bile kafanda ki aşk hiç senin düşündüğün gibi olmayacaktır. Platonik aşk insan beyninin olmasını istediği aşktır. Fakat çoğu zaman aklımızdakiler yaşacak ve göreceklerimizle doğru orantılı değildir.
Sevgi duygusu karşı tarafla ortaklaşa kurulan bir bağ gibi görülebilir. Fakat bu şekilde bir düşünce tamamen çıkar sevgisidir. Karşınızda ki için bir şey yapıyorsanız ve onu sadece o olduğu için seviyorsanız ister arkadaşınız, ister sevgiliniz olsun işte gerçek sevgi budur. Karşılığında hiç birşey beklemeden sevmek gerçek sevgidir.
Sevgili karşı tarafa duyulan sevginin ve aşkın kıymetlisidir. Aşık olmak sevgiliye duyulan sevginin en üst derecesidir. Aşka düşmek böyledir dostlar ayakların yerden kesilir dünya senin için farklı dönmeye başlar. Aşka ateşi ile yanıyorum bir yudum senden olsa diyerek kendinden geçersin. Çok aşığım diyenler görürürüz. Bize inandırıcı gelmez. Düşündüğümüz ilk şey aşkları küçümsemektir. Gerçek olmadığını düşünürüz bu aşkın. Ama kendimiz aşk ve sevgi ile yanmaya başlayınca bizden büyük aşık olmadığını düşünürüz. Platonik aşığım demeye korkar insan. Çünkü plotonik aşklar karşılığı olmayan belkide aşkından yanılan insanın haberinin bile olamayacağı aşklardır. Platonik aşklar en büyük aşklardır. Kavuşulamayana duyulan aşkın ifadesidir. Bu aşkların en büyük aşklar olmasının sebebi zaten elde edilememesidir. Elde edilen birşeyin büyük aşk olması pekte beklenmez.
Aşık olursunuz gün gelir karşınıza birisi çıkar. Bir bakarsınızki karşılıklık aşk söz konusudur. Sevginizi doya sıya paylaşır ve yaşarsınız. Sanki dünyaya yeni gelmiş bir insan edası ile dolarsınız. Karşılıklı aşk yaşamak pozitif enerji patlaması yaratır insanda. Her zorluğu yenme azmi ve kudreti kaplar insanın içini. Çok güzel duygudur aşk.
Bir bakışı içinizi deler karşınızdaki insanın. Bir tutulma hissedersiniz bedeninizde. İşte ilk görüşte aşk derler bunun adına. İlk görüşte aşık olursunuz karşınızdakine belkide bir daha hiç göremeyeceğiniz bir insandır fakat ilk bakışta içinizden bir şeyler hızlı akmaya başlar ama dermanınız kalmaz ayaklarınızda. İlk görüşte aşka inanır çoğu insan. Hiç beklemediğiniz anda ne olduğunu anlamadan bir gariplik kaplar içinizi. Kısa bir zaman sonra ancak anlayabilirsiniz işte bu aşk dersiniz sonra.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, hakkında, herşey, sevgili, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
C# Hakkında Herşey. Dilara C# 29 05 Temmuz 2009 07:06
Herşey sevgili için Juventus Haber Arşivi 0 22 Haziran 2009 11:53
İRC Hakkında herşey!! aLLeN34 mIRC Scripting Sorunları 0 26 Mart 2007 00:40