IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By MarveL
  • 1 Post By L_

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2019, 16:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baskın Karakterli Bir Sevgili İle İlişki Yürütmek..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kadınların ne istediğini anlamak çok zor diyen erkeklere attığımız delici bakışları düşündüğümüzde, bu söze ne kadar kızdığımızı fark ediyoruz. Halbuki içsel bir eleştiri yaptığımız takdirde bunun hiçte öylesine söylenmiş bir söz olmadığını fark edebilir. Biraz düşünelim şimdi. Kadınlar ne ister? Daha doğrusu kadınlar bir ilişkide partnerlerinden ne ister? Her konuda kendilerine kanat gerip sahiplenilmeyi, bir dediklerinin iki edilmemesini, huzurlu ve mutlu olmayı, birlikte oldukları insanlarla alışverişe çıkabilme gibi bir sürü detayı sayabiliriz. Ama aynı zamanda kadınlar dişlerini gösterdiklerinde geri çekilen erkeklerden de hoşlanmazlar. Kadınların savaşçı ruhları düşünüldüğünde bunun zaten normal bir şey olduğunu da söyleyebiliriz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İplerin Kimin Elinde Olması Gerekiyor ?

Aslına bakarsanız bu tabirin oldukça kaba olduğunun farkındayız. Ama bu durumu çok daha iyi anlatacak bir kalıp ne yazık ki henüz yok. İlişkide en önemli şeylerden biri ipleri elde tutma mücadelesidir. Özellikle dominant karaktere sahip kişiler yaptıkları her şeyde olduğu gibi ilişkilerde de söz sahibi kişinin kendileri olmalarını isterler. Bu kimi zaman çiftler arasında bir güç savaşına neden olsa da bunun dengede kalabilmesini sağlamak ilişkinin temel kurallarından biri.

Yaptırımlar Uygulanması Hoşunuza Gidiyor Mu?

Aslında burada sorulması gereken ilk soru bu. Çünkü kimi kadınlar baskın karakterli erkeklerle ilişki yürütmeyi tercih ederler. Eğer böyle bir tarzınız varsa hiç zorlanmayacağınız kesin. Fakat bir süre sonra yaptırımların dozu arttığında bundan şikayetçi olmaya başlarsanız artık her şey için çok geç kalmış olacaksınız. Bir ilişki hangi kurallarla başlarsa o şekilde devam eder. Başta kabullenmiş olduğunuz şeyleri eğer sonrasında değiştirmeye çalışırsanız ne yazık ki elinize kuvvetli tartışmalardan başka bir şey geçmeyecektir. “Değiştin” ile başlayan cümleler yerini çok daha sert üsluplara bırakabilir. Bunun olmaması için katlanabileceğiniz ölçüde yaptırımı kabul etmeniz oldukça önemli bir detay.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kadının Baskın Olduğu İlişki..
Erkeklerin sorumluluk almaktan kaçar hale gelmeleri kadınların ne yazık ki baskın olmasının en büyük nedenlerinden biri. Çalışırken, fatura öderken ya da karar verirken pasif tavırlar sergileyen erkekler kadınların dominant bir yapıya bürünmesine neden oldular. Bunun en büyük göstergesi ile çevrenizde telefonla dahi konuşurken gözlerinden ateş saçan kadınların çokluğu. Ne yazık ki kadınlar artık bir isteklerinin ya da olması gereken bir şeyin olması için sürekli direktif vermek zorunda kalıyorlar. Bir ajandadan farkı kalmayan kadınlar, erkeklere sürekli olarak neyi ne zaman yapması gerektiğini hatırlatıp duruyorlar. Bu taraftan bakıldığında ne var bunda diyebilirsiniz. Oysa genel açıdan bakıldığında bunun bir süre sonra ilişkinin tüm alanlarına yayıldığını görebilirsiniz.

Erkeğin Baskın Olduğu İlişkiyi Yürütmek İçin Yapılacaklar..
Öncelikle erkeğin sizin hayatınıza müdahale edebileceği noktaları netleştirmelisiniz. Sizin gezdiğiniz arkadaşlarınızdan eve girdiğiniz saate kadar her şeye karışıyor ve siz bu durumdan şikayetçiyseniz mutlaka bir sınır çizgisi belirlemeniz gerekiyor. Her konuda çatışarak değil ama sizin için önemli ve keskin noktalarınızı belirleyerek ilişkinize devam ettiğiniz takdirde her iki taraf için de çok daha sağlıklı bir ilişki olacaktır.
Alıntı..

__________________
Herşey yoLunda.. Ben Hariç..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Haziran 2019, 16:49   #2
Çevrimdışı
L_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Baskın Karakterli Bir Sevgili İle İlişki Yürütmek..




Baskın kadın candır :$

__________________
Kılıcını;düşmanlarını öldürmek için değil, zayıfları korumak için ... Kendini korumak için değil , cok değerli ruhunu korumak için kullanmalısın.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aşk, ilişki, ilişkide baskınlık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Saman Altından Su Yürütmek Sır IF Sözlük 1 20 Haziran 2019 12:31
İlişki Durumu: "Sevgili Aramıyorum" Hesna Aşk ve İlişkiler 0 11 Eylül 2018 13:47
Kadınlar ne ister: Baskın karakterli ve lider ruhlu mu, entelektüel ve özgürlükçü mü? Hesna Ah Kadınlar 0 23 Ağustos 2018 17:58
Saman Altından Su Yürütmek Sır Öykü Masal ve Hikayeleri 0 14 Şubat 2018 17:25