IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2015, 21:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Manchester City 0-2 Arsenal




İngiltere Premier Lig'in 22. haftasında Arsenal, deplasmanda Manchester City'yi 2-0 mağlup etti. Topçular'ın golleri Cazorla ve Giroud'dan geldi.

İngiltere Premier Lig'in 22. haftası dev bir mücadeleye sahne oldu. Lider Chelsea'nin en yakın takipçisi Manchester City, Etihad Stadı'nda 6. sırada yer alan Arsenal'i konuk etti.

3. dakikada Navas sağdan korner kullandı ardından Arsenal atağı olabilirdi. Navas sağ taraftan Monreal'in kanadına bindirme yaptı, iki defa Koscielny önledi. City iyi başladı maça. Arsenal'de Szczesny'nin sigara cezası devam ettiği için Ospina kaleyi korudu. 3 bin Arsenal taraftarı var Ospina'nın koruduğu kalenin arkasında. İki hoca da ayakta. Baskı altında olan Pellegrini aslında. City, Chelsea'den 4 puan geride yer aldı. Arsenal nasıl olsa ilk dörtte bitirir sezonu sakatlar dönünce. 19. dakikada Chamberlain sağdan ortaladı, korner. Hart uzaklaştırdı. Maçta ilk 20 dakikada gol pozisyonu olmadı.

Perdeyi Cazorla açtı
Dakikalar 24'ü göterdiğinde Company, ceza sahası içerisinde Monreal'i düşürdü. Topun başına gelen Cazorla, Arsenal'i deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Arsenal daha rahat top yaptı. Navas, Monreal'i bir kere kaçırdı, o da penaltı oldu. Sanchez her topu aldığında sol tarafta Zabaleta'yı. Bunun sonucunda Zabelata'nın hücuma etkisi azaldı. Kompany çok sert oynadı bugün. Önce penaltı yaptırdı, 41. dakikada Giroud'u düşürdü sarı kart gördü. İlk yarıda City telaşlı oynadı. Aguero defansın arasında kayboldu istediği topları alamadı. Arsenal ilk yarıda daha kontrollü oynayan taraftı. Etihad Stadı'nda ilk yarıyı Arsenal, Manchester City karşısında 1-0 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci yarısına Manchester City oyuncu değişikliğiyle başladı. Jovetiç Milner'in yerine oyuna girdi. 47'de Agüero'nun vuruşunu Ospina kornerle önledi. City ikinci yarıya hızlı başladı. 50. dakikada City Arsenal kalesini ablukaya aldı. Arsenal tamamen kendi yarı sahasında, hatta ceza sahasına çekildi. 56'da Arsenal kontratağında Ramsey'nin vuruşu üstten avuta gitti.

60. dakika Navas'ın altı pasa yaptığı ortayı defans kornere atabildi. Pellegrini ısınan Lampard'ı yanına çağırdı. Çıkan isim Fernandinho. Wenger, Rosicky'yi oyuna sokmaya hazırladı. Arsenal ilk defa 5 pas yaptı ikinci yarıda. Chamberlain çıktı yerine Rosicky oyunda.

Atamayana atarlar
67. dakikada Cazorla'nın kullandığı serbest vuruşa ceza sahasında bulunan Giroud kafayı vurdu ve Arsenal'i 2-0 öne geçirdi.

Arsenal hücumu, Sanchez vurdu, Hart zorlukla önledi. Dzeko oyuna girdi, çıkan isim Navas. City golden sonra daha çok yüklendi. Kullanılan kornerde Ospina başarılı bir kurtarış yaptı. 84'üncü dakikada Gibbs ve Flamini, Sanchez ve Ramsey'nin yerine oyuna dahil oldu. Flamini pasını verebilse Giroud topla kaleye girebilirdi ancak atak kornerle önlendi. Netice olarak Arsenal bugün istediğini aldı. Hem ilk yarıdaki oyunu hem de ikinci yarıdaki defans anlayışı galibiyeti getirdi. City çok topla oynadı, Aguero'yu kullanamadı. İkinci yarıda karambolle gol aradı. Bence haftanın galibi Mourinho oldu. Futbolda her şey olur derler fakat City'nin 31 Ocak'ta Stamford Bridge'e gideceğini hatırlatmak isterim.

31 Aralık'ta Stamford Bridge'de Chelsea-City maçında buluşmak üzere Etihad Stadı'ndan selamlar sevgiler.

Edip Adanır - Etihad Stadı - MANCHESTER

TAKIM KADROLARI

MANCHESTER CITY: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Fernandinho (Lampard - 63'), Fernando, Jesús Navas (Dzeko - 76' ), Silva, Milner (Jovetic - 45' ), Agüero

YEDEKLER: Sagna, Dzeko, Kolarov, Caballero, Lampard, Mangala, Jovetic

ARSENAL: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Oxlade-Chamberlain (Rosicky - 66' ), Ramsey, Cazorla, Sánchez, Giroud

YEDEKLER: Szczesny, Gibbs, Rosicky, Özil, Walcott, Flamini, Chambers

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
02, arsenal, city, manchester


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Manchester City - Arsenal maçı saat kaçta, hangi kanalda? Seth Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 18 Ocak 2015 11:49
Arsenal 1-2 Manchester United Seth Haber Arşivi 0 22 Kasım 2014 22:02
Arsenal ile Manchester City atılan karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi Seth Haber Arşivi 0 13 Eylül 2014 20:12